Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині СБУ викрила нарколабораторію з канабісом на майже 6 мільйонів гривень

На Дніпропетровщині СБУ викрила нарколабораторію з канабісом на майже 6 мільйонів гривень

Служба безпеки України задокументувала діяльність наркоугруповання, яке організувало у П’ятихатському районі Дніпропетровщини вирощування великих партій канабісу для збуту на території регіону.

За попередніми даними слідства, до складу групи входило декілька місцевих жителів. «Плантацію» вони облаштували у приватному домогосподарстві одного з фігурантів. Після підготовки «товару» до продажу ділки реалізовували його наркозалежним.

Під час обшуків правоохоронці виявили за місцем «виробництва» майже 400 кущів канабісу і 2 кілограми готового до вживання наркотичного засобу. За попередніми висновками експертів, вартість вилученої продукції становить від 5 до 6 мільйонів гривень. Також було виявлено обладнання для вирощування та обробки наркотику. Наразі вирішується питання щодо повідомлення організатору та іншим учасникам угруповання про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

У межах кримінального провадження за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до протиправної діяльності.

Заходи з викриття зловмисників проводились спільно з Головним управлінням Національної поліції в Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Какос  (20.07.20 05:39): Кофе , Табак тож наркотики , орестуйте кофейни и табак лоточьки ГЫ. Відповісти | З цитатою
)  (19.07.20 09:07): Хватит херней страдать.Легализуйте в жестких рамках,в бюджет доходы будут просто огромные. Відповісти | З цитатою
Сижу на бутылке  (18.07.20 14:33): Приму в дар три куста для чая. Відповісти | З цитатою
Я  (18.07.20 11:09): Так на фото просто порубленные листья. Кому они нужны? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті