Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пораненому внаслідок стрілянини біля ресторану зробили переливання крові

Пораненому внаслідок стрілянини біля ресторану зробили переливання крові

Один з травмованих внаслідок конфлікту, що стався цієї суботи поблизу одного з ресторанів міста, перебуває у важкому стані в реанімації лікарні ім. Мечникова. Про це повідомив головний лікар закладу Сергій Риженко.

Двом пацієнтам, за словами Риженка, надали допомогу та відпустили додому. У одного з них поранення правої лопаткової зони, у другого — правого передпліччя.

“Третій пацієнт був екстрено взятий в операційну, виявили проникаюче поранення з пошкодженням легенів, лівої плечової артерії. Була роздренована лікарями грудна порожнина, зшита судина, кровотеча зупинена, провели переливання", - розповів головний лікар ОКЛ ім. Мечникова.

Ще одного травмованого госпіталізували до міської клінічної лікарні №16. Зараз, за словами представниці пресслужби Дніпровської міськради Анастасії Поповської, пацієнта немає в медичному закладі, тому лікарі не можуть коментувати його стан.

Нагадаємо, 28 листопада близько 5 ранку поблизу одного з ресторанів, що на вулиці Короленка, сталася стрілянина. В результаті - четверо осіб травмовано. Троє відвідувачів отримали ножові поранення, охоронець — вогнепальне.

За словами речниці обласної поліції Ганни Старчевської, відпочивальники заздалегідь домовлялися з адміністрацією про свій відпочинок у закладі у заборонений карантинними обмеженнями час та заходили до нього з “чорного” входу. На цей заклад за останні кілька місяців поліція склала 5 адміністративних протоколів за порушення карантинних норм.

"За вказаним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 статті "Хуліганство". В рамках розслідування кримінального провадження ми дамо правову оцінку діям кожної сторони: охоронця та відпочивальників", - розповіла Ганна Старчевська.

З місця пригоди були вилучені гільзи. За попередньою інформацією, поранення могли бути від пістолету травматичної дії. Нині поліція проводить відповідні слідчі дії, а саме обшуки, щоб вилучити вказану зброю.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Билли  (01.12.20 23:08): Боливар двоих не вынесет... Відповісти | З цитатою
Блондинка  (01.12.20 08:23): Наверно нужна герою помоч. Придлагаю ему скинуца на перелевание крови Відповісти | З цитатою
Риелтор  (30.11.20 22:18): Зверьё увы себя чувствует здесь хозяевами...помните недавно в районе петровского айзер шашлычник двух зарезал... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті