Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Тепер логотип і герб Дніпра не можна використовувати без договору

Тепер логотип і герб  Дніпра не можна використовувати без договору

Офіційна символіка Дніпра зареєстрована як торговельна марка.

Великий герб Дніпра та офіційний логотип зареєстровані як торговельні марки, тому, щоб захистити символіку міста від небажаного використання, у мерії розповіли правила їх публікації.

«За свідоцтвом великий герб можна використовувати у рекламі, розповсюдженні оголошень, у навчальному процесі, медичних та юридичних послугах, під час проведення культурних заходів тощо. А от емблема Дніпра, де зображений щит і хвиля, зареєстрували, аби закріпити за територіальною громадою монопольне право розміщення, наприклад, у сувенірній продукції або на торговельних точках чи послугах, які здійснюють комунальні підприємства або підприємства за дорученням територіальної громади», – розповів директор департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради Артем Павлов.
Щоб отримати дозвіл, треба підписати з власником (міською радою) ліцензійний договір, де буде зазначено навіщо, в які строки і де буде використовуватися символіка міста.

«Таким чином місто захищає свої візуальні символи. Уся офіційна інформація та важливі події від міста супроводжуються зображенням герба або логотипа. Це не означає, що місто хоче заробляти на торговельних марках, просто відтепер складніше буде використовувати офіційну символіку Дніпра не за призначенням», – наголосив головний художник Дніпра Сергій Білопольський.
Офіційно великий герб Дніпра зареєстрували в 2018 році, двома роками пізніше подібний документ отримав і логотип міста.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Пешеход  (26.04.21 22:45): Печалька. Хотел себе на велосипеде/машине/катере намалевать. Причем на халяву. А всё, не выйдет. Как дальше жить? Відповісти | З цитатою
Ч  (26.04.21 20:44): Кому этот логотип нужен? Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (26.04.21 18:23): Эмблема мусорного бачка без колесиков за деньги?

Браво, дело Юща живет и побеждает.

Логотип "ТАК" все помнят?)))
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті