Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 09 мая 2024
17:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Несчастные случаи на воде

Несчастные случаи на воде
За 6 місяців 2009р. на Дніпропетровщині від зовнішніх причин смерті загинули 2,2 тис. мешканців області. З них 111 осіб (або кожний двадцятий) – помер від утоплень у воді, що дещо більше, ніж за відповідний період минулого року (тоді було зареєстровано 92 таких випадки).

Кількість загиблих чоловіків перевищувала число жінок у 8 разів (99 та 12 відповідно). Значна частина (70%) утоплень приходиться на осіб працездатного віку. Серед всіх загиблих – 8 дітей віком до 14 років.

Структура померлих від нещасних випадків на воді відрізняється за порами року. Більше третини з них припадає на літній місяць – червень.

Упродовж січня–червня 2009р. спостерігалася значна диференціація рівня смертності від цієї причини за територіями: від 3 осіб на 100 тис. населення у Новомосковському районі до 33 – у Криничанському. Не було зареєстровано жодного нещасного випадку, повязаного з водою у містах Синельниковому та Тернівці, а також у Межівському, Нікопольському, Павлоградському та Софіївському районах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте