Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
07:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпро випустили 500 кілограмів риби

У Дніпро випустили 500 кілограмів риби

Це були коропи різного розміру та віку. Подію влаштували небайдужі ентузіасти. Річкових мешканців власним коштом закупили представники рибальського клубу “Флагман”.

Півтонни карпів різного розміру та ваги нещодавно випустили у Дніпро. Їх власним коштом закупили учасники всеукраїнського рибальського клубу “Флагман”. Річкових мешканців прискіпливо обирали на рибгосподарстві.

Акцію у Дніпрі флагманці провели вперше. У такий спосіб хочуть трансформувати риболовну культуру та збільшити природні ресурси, кажуть організатори. До заходу долучилися члени регіональної філії. На зариблення витратили близько п’ятдесяти тисяч гривень. Це – благодійні внески самих учасників.

Заявку на зариблення узгоджували з обласним управлінням рибного господарства. Там акцію внесли в офіційний графік. Кажуть: протягом останніх двох місяців водойми в регіоні зариблюють дуже активно.

Зариблення водойм представники “Флагману” провели і в інших містах України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


kos_dp  (16.11.21 19:55): Подарите ваших мальков рыбспилке, нахера об здесь писать. Відповісти | З цитатою
4676+  (16.11.21 19:51): Можно просто притопить парочку уродов как из соседней новости про электродов и не надо будет зарыблять ничего Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті