Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
17:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зігрітися та знайти роботу. У Дніпрі 68 людей отримали допомогу у міському пункті обігріву

Зігрітися та знайти роботу. У Дніпрі 68 людей отримали допомогу у міському пункті обігріву

У Дніпрі за півтора місяці роботи міським пунктом обігріву скористалися 68 людей. Про це розповів директор міського центру соціальної допомоги Максим Єрьоменко.

Саме в центрі облаштували пункт обігріву. У ньому бездомні можуть зігрітися, випити чаю або з'їсти страву швидкого приготування. Також тут можна переночувати, сходити в душ та випрати одяг.

Ніяз Асадов - громадянин Азербайджану. Приїхав в Україну на заробітки. Тут втратив документи та залишився без грошей. Каже, тиждень жив на вокзалі, потім дізнався про пункт обігріву.

“Працював в Києві, на будівництві, неофіційно влаштувався. Мені не заплатили гроші, так і залишився на вулиці. Звернувся в центр, щоб погрітися. Мені сказали, що з документами допоможуть”, - розповідає чоловік.

Неля Юдіна теж ночує у притулку. Як давно живе на вулиці — сказати не може.

“Мені підказали, що можна тут погрітися, я і прийшла. У мене чоловік усе відібрав. Залишив без квартири, без грошей”, - говорить жінка.

За словами директора міського центру соціальної допомоги, з 1 грудня 12 бездомних стали підопічними центру. Їх ставлять на облік та допомагають оформити документи.

“Реєстрація на місці проживання, супровід до управлінь соціального захисту, до медичних установ. Поновлення паспорту, ідентифікаційного облікового номеру. Також, якщо людина бездомна має інвалідність і інвалідність не встановлена, наші працівники допомагають їм подати необхідний пакет документів”, - говорить Максим Єрьоменко.

Так одному з підопічних центру, Валерію, допомогли влаштуватися на роботу. Чоловік нині працює на будівництві і хоче винайняти житло.

Пункт обігріву розташований у Дніпрі, за адресою Ломівська 22а. Тут можуть перебувати всі охочі – до трьох годин. Якщо людині ніде переночувати, то можна залишитись на одну ніч.

Містяни можуть приносити в пункт обігріву непотрібний одяг, книги та інші речі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кирилл  (05.02.22 22:56): Осуждаю парня с Новомосковска не приняли человек на автобус опоздал без денег без ничего помощь нужна не только старикам Відповісти | З цитатою
Гость  (13.01.22 15:04): На нормальный приют нет денег,зато ёлка самая дорогая и иллюминации навешали по городу на миллионы.
Двойные стандарты у власть имущих товарищей.
Вот ради эксперемента предложить представителям власти переночевать одну ночь в этом пункте обогрева,а потом идти на все четыре стороны.Предложить полюбоваться гирляндами и прочими красотами,но находясь на морозе сутками,без нормального горячего питания.
Відповісти | З цитатою
улица  (13.01.22 10:06): Лоцманская, 22а Відповісти | З цитатою
Кушнир Толик Николаевич  (13.01.22 08:13): А почему не открыть ночлежки в каждом районе,люди замерзают их убивают подростки посмотрите сводки. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
днепр  (12.01.22 21:45): Все би хорошо...но почему тока на одну ночь.. хорошо б рядом било здание...типа ночлега для людей..а они б что-то делали в этом здании.продумали б что..заодно и смотрели за ними Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті