Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
23:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рівень злочинності на Дніпропетровщині знизився увосьмеро, – поліція

Рівень злочинності на Дніпропетровщині знизився увосьмеро, – поліція

На території Дніпропетровщини спостерігається досить низький рівень злочинності.

За словами заступника начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Володимира Богоноса, фактично у вісім разів зменшилася кількість тяжких і особливо тяжких злочинів. У середньому за добу одне-два повідомлення.

«Зменшилася і кількість заяв про так звані безпілотні літальні апарати, мітки, підозрілі сигнали, світло у вікні тощо. За останню добу маємо лише шість таких повідомлень. Усі вони відпрацьовані і жоден факт не підтвердився. Також щодня перевіряємо від 500 до 600 повідомлень щодо диверсійних груп, з них лише до 1,5 % підтверджується», – підкреслив Володимир Богоніс.
Він також додав: загалом люди вже навчилися жити в нинішніх реаліях і здебільшого розуміють, що таке той безпілотний літальний апарат, тобто відрізняють його. А побачивши мітки, самостійно їх замальовують, не викликаючи поліцію. Загалом емоційний стан мешканців покращився. Паніка зникла.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті