Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському деякі маршрути прибрали, а деякі скоротили, щоби не підвищувати ціни за проїзд

У Кам'янському деякі маршрути прибрали, а деякі скоротили, щоби не підвищувати ціни за проїзд

На Дніпропетровщині по-різному намагаються вирішити транспортну проблему: десь піднімають ціни, десь скорочують маршрути.

Деякі маршрути прибрали, а деякі — скоротили. Усе, аби не підвищувати вартість проїзду. Така ситуація із громадським транспортом Кам'янського.

У мерії кажуть, перевізникам — складно. Деякі з них залишилися без частини автобусів, бо передали їх для наших військових. Утім головні проблеми — висока вартість палива та запчастин. Міська влада виділила допомогу перевізникам. Також додають, що у жителів буде можливість доїхати іншими маршрутами.

«На сьогодні ми почали з 6 графіків, тобто три графіки зранку, це 5:45, 6:45, 7:45. І три графіки ввечері - 16:00, 17:00, 18:00. Я хочу звернутися до мешканців міста з розумінням поставитися до ситуації, яка склалася. Дочекатись нашої перемоги і стабілізації всієї ситуації», — коментує начальник міського управління транспортної інфраструктури та зв'язку Дмитро Конельский.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ezh  (27.06.22 17:00): В Никополе подняли плату недавно только до 10 гривен, а Днепр думает о 15. Сейчас не самое время поднимать цены Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті