Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
13:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині війна коханню – не завада

На Дніпропетровщині війна коханню – не завада

За 7 місяців цього року органами РАГСів міжрегіонального управління Міністерства юстиції у місті Дніпро зареєстровано 23 937 шлюбів.

З семи місяців п'ять припадають на страшний час війни. Вона стала суворим випробуванням для закоханих. Багато потенційних наречених після початку війни залишили Україну.

Але для справжніх почуттів навіть війна – не перешкода. Тим більше, що у воєнний час процедура реєстрації шлюбів значно спрощена – особливо для військовослужбовців, співробітників поліції МНС та інших структур, що наближають нашу перемогу.

Про статистику шлюбів цього року Південно-Східне міжрегіональне управління міністерства юстиції (Дніпро) повідомило таке:

«За 7 місяців 2022 року органами ДРАЦС Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) всього зареєстровано 23937 шлюбів:

15 988 — у Дніпропетровській області;

4365 — у Запорізькій області;

3584 — у Кіровоградській області.

У тому числі, за особливою процедурою для військовослужбовців та прирівняних до них осіб, коли заяви про шлюб або акти про укладення шлюбів засвідчували командири наречених, зареєстровано 351 шлюб:

255 — у Дніпропетровській області;

37 — у Запорізькій області;

59 — у Кіровоградській області.

Бажаємо усім новоствореним родинам сімейного щастя, затишку, любові та, звісно, перемоги та миру!».

Зазначимо, що у 2021 році саме Дніпропетровська область стала українським лідером за кількістю зареєстрованих шлюбів. Їх у нашій області зареєстровали 107 567 пар. Зрозуміло, що через війну ці дані будуть іншими…


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті