Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
19:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

П'ятирічна дівчинка із Кривого Рогу встановила рекорд України

П'ятирічна дівчинка із Кривого Рогу встановила рекорд України

Національний Реєстр Рекордів визнав 5-річну Марію Макеєву з Кривого Рогу наймолодшою волонтеркою, яка своїм виступом зібрала для потреб ЗСУ суму 35492 грн.

Дівчинка під музичний супровід свого старшого братика Олександра (який, до речі, теж є рекордсменом України в іншій номінації) виконувала українські пісні у центрі Львова, куди вони з мамою тимчасово переїхали під час війни. Виступ маленької рекордсменки тривав 9 годин 54 хвилини. Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

Спершу діти мріяли назбирати кошти на бронежилет, але, як з’ясували батьки, в той момент на передовій дуже були потрібні тепловізійні приціли. Тож за допомогою волонтерського фонду, який до дитячих коштів ще доклав певну суму, було придбано тепловізор INFIRAY СL35 M та переданий нашим бійцям на передову.

Наймолодша в Україні волонтерка зі своїм братиком планують ще виступити і зібрати кошти на потреби ЗСУ. У дітей мрія одна: щоб якомога швидше закінчилася війна.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті