Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
13:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні спрощено процедуру зміни імені

В Україні спрощено процедуру зміни імені

Кабінет Міністрів вніс зміни до Порядку розгляду заяв про зміну імені (прізвища, власного імені, по батькові) фізичної особи.

В Україні спростили процедуру зміни імені: тепер для цього можна подавати заяви через представника або поштою. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, пише Корреспондент.net.

Кабінет Міністрів вніс зміни до Порядку розгляду заяв про зміну імені (прізвища, власного імені, по батькові) фізичної особи: закріплено можливість подання заяви не з особистою присутністю, а через представника або поштою.

Крім того, у разі надання дозволу на зміну імені можна буде звертатися для державної реєстрації зміни імені до відділів державної реєстрації актів цивільного стану, дипломатичного представництва або консульської установи України та отримати відповідне свідоцтво за результатом його проведення через представника.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті