Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вдарили по ринку в центрі Дніпра та АТП у Новокодакському районі: подробиці ракетної атаки

|«« «« »» »»|

У четвер, 29 вересня, близько 22:36 у Дніпрі пролунало два потужні вибухи.

Зруйновано ринок у центрі міста

Одна з ракет потрапила вже по зруйнованому ринку у центрі міста. Туди росіяни вже били 11 вересня. Через вибух пошкоджено житлові будинки, гімназію, магазини, кафе та адміністративні будівлі, що знаходяться поруч.

Рятувальники та співробітники комунальних служб розбирають завали та ліквідують наслідки ракетного удару. Про загиблих та поранених від цього удару на даний момент жодної офіційної інформації не повідомляють.

Поліцейські розгорнули пункт прийому постраждалих по вулиці Троїцькій, 15 (поруч із рестораном «Сулико»).

Зруйновано автотранспортне підприємство

Друга ракета вдарила по території автотранспортного підприємства, розташованого в Новокодакському районі Дніпра. Також суттєві пошкодження отримали житлові будинки розташовані поряд.

Внаслідок обстрілу згоріло багато нових містких автобусів, закуплених за три тижні до повномасштабного вторгнення. Вартість одного такого автобуса – близько 30-40 тисяч євро.

Як розповів директор АТП, напередодні ракетного удару на території підприємства було 70-80 осіб: водії, які здавали зміну, касири та механіки. На даний момент відомо про одного загиблого співробітника – це 60-річний чоловік. Крім того, троє людей постраждали, ними займаються медики. Також рятувальники ще шукають безвісти зниклого співробітника.

«Ви бачите, що там немає жодної навіть вантажівки. Це великі автобуси великої місткості, які низькопідлогові, які не можуть їздити полями, вони не можуть їздити бездоріжжям. Це автобуси міські!», - наголошує директор АТП.

За словами головного спеціаліста департаменту транспорту транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Івана Васючкова, втрата в автобусах склала понад 150 одиниць – це чверть того рухомого складу, що працює у Дніпрі.

Наразі на території АТП продовжують роботу співробітники всіх екстрених служб.

Для постраждалих громадян поліція відкрила пункт прийому звернень. Він знаходиться за адресою: вул. Караваєва, 11.

Нагадаємо, вчора росіяни вдарили ракетами по АТП біля автовокзалу та житлового кварталу в районі проспекту Металургів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті