Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
09:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рекомендації стилістів щодо вибору чоловічої худі

Рекомендації стилістів щодо вибору чоловічої худі

Сучасні чоловіки віддають перевагу практичному і стильному одягу. Взимку великий попит має худі. Така кофта є у гардеробі практично кожного. Якщо ви ще не підібрали одяг на холодний сезон, то саме час задуматися про нову толстовку. Тим більше, що худі в INTERTOP представлені у величезному асортименті, вам залишається лише прислухатися до рекомендацій стилістів і зробити правильний вибір.


Основні критерії вибору чоловічого худі

Худі - тепла толстовка з високим коміром. За рахунок особливого крою чудово захищає від вітру та морозу. Найчастіше одяг подовжений і має великі кишені спереду. Весь асортимент можна розділити на дві загальні категорії:

  • на теплу погоду - виготовляються з тонкої тканини, підходять для холодного літнього вечора або міжсезоння;
  • для морозів – виготовляються із утепленого матеріалу, ідеальний варіант на зиму.

Стилісти не рекомендують щільним чоловікам моделі вільного крою, краще віддати перевагу приталеному худі. Невисоким покупцям підійдуть подовжені толстовки без гумки знизу.

З чим краще носити худі чоловікам?

Сучасна мода досить демократична, тому худі можна поєднувати практично з будь-яким одягом:

  • джинсові куртки;
  • джинси, спортивні штани, шорти;
  • пальто у стилі casual;
  • дублянки.

Поєднання кольорів можуть бути гармонійними або контрастними. Тут варто ще врахувати забарвлення гардеробу, щоб можна було надалі поєднувати толстовку з будь-яким іншим одягом.

Зима – чудовий час для експериментів. Худі стане чудовим доповненням теплого офісного аутфіту або складе компанію на пробіжці. Варіацій модних поєднань не вирахувати, вам залишається не бояться пробувати нові образи. Знайти відповідну модель під вашу фігуру, фінансові побажання та смакові уподобання можна в інтернет-магазині INTERTOP. Брендовий одяг за доступними цінами однозначно стане прикрасою гардеробу та дозволить зустріти зиму 2022-2023 у стильному та одночасно теплому аутфіті.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті