Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
01:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Звернення до городян міста Дніпро

Звернення до городян міста Дніпро

Дорогі городяни, я, Сідельников Сергій, проживаю зі своєю родиною по вул. Лабораторної 87 понад 20 років і є власником цього будинку, прошу у Вас допомоги, тому що у нашій біді поліція, прокуратура, влада міста та області допомогти не можуть.

У нас у місті, на вул. Лабораторна 89, ведеться незаконне будівництво багатоповерхівки у приватному секторі, відстань між ділянкою та цим будинком менше метра.

Ось уже 3 місяці активного будівництва, я та моя сім'я живемо у повному пеклі. Щодня будівельних робіт перетворилося на виживання, постійні падіння будівельного сміття, каміння, будівельного інструменту, біля сусіднього будинку падіння каміння розбило дах. За цей час було більше 20 звернень до поліції з викликом СОГ, але окрім збору моїх заяв, пояснень, фото та відео фіксації того, що відбувається, нічого не робиться. Досі не встановлена будівельна компанія, яка веде будівництво, чи є в неї ліцензія, чому не встановлені захисні екрани та порушуються правила ТБ, на підставі чого вона веде роботи і чи є люди, які працюють на об'єкті співробітниками цієї компанії. У мене жив син зі своєю сім'єю, троє дітей: 8 місяців, 6 та 14 років. Вони змушені були від нас з'їхати, після того, як будівельний інструмент упав з висоти 4 поверху недалеко від того місця, де була моя онука.

Будівництво ведеться незважаючи на відсутність усіх заходів безпеки та дозвільних документів, є припис УДАБК від 18.07.2018 про заборону будівництва, є припис про усунення порушень норм ДБН, є судове рішення щодо виконання припису, також відкрито виконавче провадження, яке ігнорується забудовником.

У листопаді 2021 року за підробленими документами було здійснено незаконну реєстрацію п'ятиповерхового будинку з 28 квартирами, які передалися в іпотеку. Після моєї скарги через півроку мін'юст скасував усі незаконні реєстрації.

Порушено кримінальну справу за фактом підробки документів, яка практично не розслідується поліцією та прокуратурою.

Було звернення до міської влади, до обласної. Відповідь проста і лаконічна: звертайтеся з проблемою в УДАБК, але...

УДАБК з 13.03.2022 постанову КМ №303 заборонено планові та позапланові перевірки. Виходить, заборонити будівництво ніхто не може (або не хоче).

Самі будівельники вже знущаються, що закони України не можуть заборонити нам будуватися і навіть Зеленський мені не допоможе.

Ще раз прошу усіх українців, земляків, допоможіть мені та моїй родині з вирішенням цієї проблеми.

Мені доводиться захищати свою землю та сім'ю від недобросовісного забудовника, який своїм незаконним будівництвом загрожує мені, моїй родині, та й усім навколишнім будинкам та їхнім мешканцям.

Допоможіть звернути увагу міської, та не тільки, влади на це свавілля.

Усі документи, що підтверджують незаконне будівництво, падіння каменів на дах будинку та ділянку, падіння будівельного інструменту в телеграм каналі:
https://t.me/bestbuildingsdnipro





Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті