Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
02:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Після масованої ракетної атаки світло повернули до 37 населених пунктів Дніпропетровщини.

Після масованої ракетної атаки світло повернули до 37 населених пунктів Дніпропетровщини.

Протягом доби після масованого ракетного обстрілу енергетики відновили електропостачання майже на всіх постраждалих територіях Дніпропетровської області.

Внаслідок ракетного обстрілу вранці 10 жовтня було пошкоджено лінії та енергооб'єкти області. Найбільше постраждав Криворізький район, де без електропостачання залишилось десятки тисяч сімей. Енергетики розпочали аварійні роботи відразу, як отримали дозвіл на них від ДСНС та військових. 18 тисяч будинків вдалося запитати до 17:00 того ж дня. Ще майже 7 тисяч – до ранку 11 жовтня.

Усього за добу енергетикам вдалося відновити роботу електромереж для понад 29 тисяч абонентів у 37 населених пунктах Криворізького та Нікопольського району.

Без електропостачання залишається ще понад 4600 домогосподарств у 2 населених пунктах області. Енергетики роблять все можливе, щоб повернути світло мешканцям у найкоротші терміни.

Енергосистема Дніпропетровської області працює стабільно. Графіки погодинного обмеження електропостачання не запроваджувалися.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті