Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
15:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

21 маршрут майже в усі напрямки по місту: Дніпро святкує 75-ту річницю тролейбусного руху

|«« «« »» »»|

Дніпро святкує 75-ту річницю тролейбусного руху. Цей вид транспорту охопив майже всі великі житломасиви міста. На сьогодні Дніпром курсує 185 тролейбусів (усього – 21 маршрут).

«На жаль, через агресію російських терористів нам важко цьогоріч купувати новий рухомий склад. Але ми продовжуємо ремонтувати той, що в нас є. Наприклад, нещодавно оновили тролейбус марки «ЮМЗ Т1». На ньому ми повністю замінили 18-метровий кузов, оновили салон та ходову частину та забрендували у дизайн-код Дніпра», – зазначив провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Нікіта Керенцев.

Зі свого боку заступниця начальника депо № 1 КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Світлана Юзленко додала:

«Наша робота дуже потрібна місту, тож працюємо щоденно. На сьогодні в нас 105 водіїв перевозять містян, раніше їх було більше, але дехто пішов на захист нашої країни (близько 13 водіїв). У нас є навчальний комбінат, де ми готуємо майбутніх водіїв, аби вони теж приєднувались до нашої команди. Наші керівники міста також піклуються про електротранспорт, бо ми отримуємо нові тролейбуси (до повномасштабного вторгнення, – ред.), водіям піднімають зарплатню».

Працівники КП «Дніпровський електротранспорт» продовжують ремонтувати рухомий склад:

«Наразі ми ремонтуємо один із тролейбусів. Загалом кожен тролейбус раз на рік має пройти повне обстеження – якщо необхідно, то пошкоджене обладнання замінюють. Крім цього, обов’язково приводимо до ладу зовнішній вигляд та салон», – зазначив начальник виробничо-технічного відділу Ігор Анікєєв.

Gorod.dp.ua на Facebook.


фыва  (10.11.22 11:25): Сделайте № 13 от Сокола вниз. Мяу. Відповісти | З цитатою
Синяя Птица  (08.11.22 11:15): Проблемы с электроэнергией не дают горожанам в полной мере насладиться преимуществами электротранспорта.. Відповісти | З цитатою
пасажир  (07.11.22 20:46): От якби ще у вихідні дні на маршруті було трохи більше тролейбусів А і Б. Бо частіше один або нуль. Відповісти | З цитатою
Елена  (07.11.22 19:24): Это получается в день революции новый транспорт пустили в городе! Символично! Хорошо, что в 2014 г. взялись за троллейбусы. До этого такая жуть была. Троллейбусы как летучий голландец были. Не дождешься. Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (07.11.22 18:02): А это как?
На сегодняшний день по Днепру курсирует 185 троллейбусов
- а водителей аж.. 105
М - математика.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті