Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
20:58

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре прошел благотворительный турнир «Осень-2022»

В Днепре прошел благотворительный турнир «Осень-2022»

Несколько десятков команд сражались на футбольных полях ради победы в этом турнире и помощи нашим ВСУ.

Несмотря на войну и регулярные обстрелы нашего города рашистами, футбол в Днепре живет! И не только на экранах телевизоров и компьютеров…

Еще летом Ассоциация футбола Днепропетровской области объявила о проведении благотворительного футбольного турнира на открытом воздухе и в формате 8 на 8 игроков «Осень-2022». Соскучившихся за самой популярной игрой оказалось настолько много, что желающие поучаствовать в турнире команды пришлось разбивать на две лиги с подгруппами.

Два месяца продолжались жаркие баталии на футбольных площадках Днепра.

Чем они завершились и кто стал победителем турнира, рассказали в Ассоциации футбола Днепропетровской области:

«Відбулися фінальні матчі Благодійного Турніру на підтримку ЗСУ у форматі 8х8.

Хто переміг у вирішальних дуелях – дізнаєтесь у нашому звіті.

Перша ліга. Матч за 3 місце

«Sportbank» 1:2 «ДЮСШ-7»

У матчі за 3 місце у Першій лізі зустрічались «Sportbank» - «ДЮСШ-7». Фаворитом поєдинку був колектив «ДЮСШ-7», який вважався одним з головних претендентів на перемогу у Першій Лізі. Але пройшовши у чвертьфіналі «Patrol», молода команда поступилась «Хлібзаводу 9». «Банкіри», провівши не дуже впевнений перший етап, в 1/4 здолали «Суру», але у 1/2 поступилися «Лоцману».

Що стосується самого протистояння за бронзу, то весь поєдинок пройшов у рівній, напруженій боротьбі. Небезпечних моментів у першому таймі було небагато. Перший гол у зустрічі був зафіксований лише під кінець першої 25-хвилинки, коли відзначився Кривошея.

У другому таймі «банкіри» відразу побігли відіграватися і діяли агресивніше. Їм вдалося створити кілька чудових комбінацій, одна з яких завершилася взяттям воріт - гол на свій рахунок записав Коваленко, зрівнявши становище. Поєдинок став гостріше і запекліше тому що всі розуміли, що команда, яка програє, залишається без медалей. На 42-й хвилині у штрафному майданчику фолить захисник «помаранчевих» і арбітр показує на «точку». Єгоров підходить до м'яча і не хибить. Отже, 1:2. «ДЮСШ-7 » - бронзовий призер Першої Ліги.

Вища ліга. Матч за 3 місце.

ФК «Легіон» 0:3 ФК «Перша столиця»

Технічна поразка

Перша ліга. Фінал

ФК «Лоцман» 4:2 «Хлібзавод 9»

У фінальному протистоянні у Першій лізі зіграли «Лоцман» і «Хлібзавод 9». «Хлібзавод 9» не був фаворитом Турніру та мало хто вірив у їх потрапляння до фіналу. Другий етап «Хлібороби» завершили на 7-й сходинці, ледве потрапивши у плей-офф.

У чвертьфінальному поєдинку проти «Маяка» вони програвали 3:0, але змогли зробили героїчний камбек, перевівши гру у серію післяматчевих пенальті. По пенальті сильніше виявилися «Хлібороби», забивши тричі, а пропустивши лише один завдяки чудовій грі голкіпера.

»Лоцман» з самого початку вважався головним претендентом на перемогу у Першій Лізі. З деякими труднощами, але все ж таки команда вийшла до фіналу.

У минулому очному протистоянні «Лоцман» здобув мінімальну перемогу над «Хлібзаводом 9» з рахунком 2:1. Тому, стояло питання, чи відбудеться реванш і чи зможуть хлібороби здивувати всіх виборовши золоті нагороди Першої Ліги?

У першій половині поєдинку на полі була рівна гра. Команди з перших хвилин побігли атакувати, перевіряючи на міцність воротарів суперника. На 9-й хвилині Довженко своїм точнісіньким ударом відкрив рахунок у матчі. «Хлібороби» почали одразу відповідати і через 8 хвилин Вайсел завдав влучний удар у ціль, зрівнявши становище.

У другому таймі сценарій гри змінився. «Лоцман» перехопив ініціативу і потужно пресингував, створюючи немало проблем для оборони «червоних». На 27-й хвилині гравець «Хліборобів» порушив правила у своєму карному майданчику. Покарання вийшов виконувати Мойсейченко, який реалізовув пенальті і знов вивів свою команду вперед. Не пройшло і хвилини, як він же збільшив перевагу. А на 36-й хвилині забив Ткаченко, 4-1. За 14 хвилин до фінального свистка перед гравцями «Хлібзаводу 9» стала складна задача - потрібно було відігравати вже аж 3 м'ячі. Втома вже вдавалася взнаки. І все що змогли зробити «червоні», так це наприкінці заробити і реалізувати пенальті. Отож, 4:2. Вітаємо «Лоцман» з чемпіонством у Першій Лізі.

Вища ліга. Фінал

ФК «АГРО-КМР» 2:1 ФК «Донбас»

Ці дві команди з самого початку вважались головними претендентами на титул. Вони вже неодноразово зустрічались між собою. В останньому очному поєдинку «АГРО-КМР» виборов перемогу 2:1. Саме завдяки цій перемозі колектив з Троїцького обійшов Донеччан, завершивши Другий етап лідером.

У фінальному протистоянні усі 50 хвилин на полі спостерігалася гостра і жорстока боротьба з великою кількістю фолів та суперечок.

З кожною хвилиною накал емоцій тільки збільшувався. Команди створювали моменти, але вразити у ціль невдавалося довго. І тут також варто відзначити гру голкіперів, провівших поєдинок на відмінно, роблячи дивовижні сейви. Якби не вони, пропущених голів було б набагато більше.

Перше взяття воріт було зафіксовано на 10-й хвилині. Захисник «Аграрників» сфолив у карному майданчику і рефері вказув на «точку». Євген Кривенко таким шансом не скористатися не зміг та не схибив. Команда з Троїцького одразу побігла відіграватися, однак довести свої задуми до результативного завершення вдалося лише через 12 хвилин, коли Петренко відправив шкіряного у сітку воріт. На 35-й хвилині він же оформив дубль, вивівши вперед «АГРО-КМР». Більше забити в цьому неймовірному та запеклому матчі команди не змогли. Вітаємо «АГРО-КМР» з чемпіонством!».

Фото Ассоциации футбола Днепропетровской области



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте