Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
08:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі хлопець пограбував пенсіонерку

У Дніпрі хлопець пограбував пенсіонерку

Днями спецлінії 102 надійшло повідомлення про пограбування у Соборному районі. 84-річна заявниця повідомила, що малознайомий чоловік розбив вікно в її будинку, проник всередину помешкання і забрав ноутбук.

Патрульні одразу попрямували на виклик. Дорогою вони помітили підозрілого громадянина зі слідами крові на обличчі та з ноутбуком в руках. Його зупинили для перевірки, оскільки чоловік був схожий на ймовірного грабіжника.

21-річний громадянин розповів патрульним, що на нього напали невідомі і хотіли відібрати ноутбук. Втім, інспектори зв'язалися з потерпілою, яка впізнала свого кривдника та свою власність.

Під час розмови із заявницею чоловік намагався втекти, але його зупинили. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадянина до відділку поліції.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (14.02.23 00:34): Ещё раз. Паренёк молодой, образования нет, работы нет. Ну грузчиком и тяжелый физический труд может и можно найти, но такой вид работы подойдёт не всем. Это годится как временная подработка, а иначе там здоровый станет инвалидом. А какое сейчас здоровье у молодых всем известно. Отпустить я имел ввиду, ну пусть он бабушке вставит окно или вернёт деньги за новое, а она заберёт заявление, не надо буквально понимать. А так найдут или припишут ему ещё пару эпизодов и пойдёт на зону на 5-7 лет. И каким он уркой оттуда вернётся подумали? Надо дать шанс человеку, ну ошибся, хотел легких денег заработать. Наверняка в неполной семье рос, возможно у матери работы нет, больная бабушка или девушке хотел презент сделать. Что вы молодыми не были, все ошибаются. Відповісти | З цитатою
Антон  (12.02.23 00:55): Закрыть в Украине все ломбарды и всех барыг,меньше было бы таких случаев? Відповісти | З цитатою
Дитрих  (11.02.23 23:50): Самый примитивный организм криминальной среды. Отжать стекло не может, просто разбил стекло и влез в дом, где был человек и взял первый попавшийся хлам, который у этого наркозависимого взяли бы ромы за 300 грв. Хорошо, что шею себе не порезал, только *басос и руки поцарапал, ну и извилины хватило не дать по голове хозяйке. Відповісти | З цитатою
Вася  (11.02.23 22:42): Отпустили бы хлопца. Ясно же, что работы нет, как у многих сейчас, а как выживать? Ему этот кусок лайна с кровью достался. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті