Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юним пожежникам Дніпра відкрили секрети роботи рятувальників

|«« «« »» »»|

Під час війни для українців різного віку актуально вміти надати першу медичну допомогу, знати про загрози вибухонебезпечних предметів, а також вміти приборкувати вогонь.

Тому важливо та актуально, що у нашому місті продовжуються традиції дружин юних рятувальників-пожежників. У таких дружинах школярів вчать азам поведінки у надзвичайних ситуаціях – у тому числі і при пожежах.

Для такої дружини юних пожежників, учнів однієї з дніпровських гімназій, провели спеціальний захід у підрозділі Дніпропетровського обласного управління ДСНС, про що повідомили:

«До рятувальників завітали вихованці навчального закладу у складі команди ДЮРП.

15-го березня, до однієї з пожежно-рятувальних частин завітали учні гімназії у складі команди дружини юних рятувальників-пожежних аби більш детально ознайомитись з професією пожежника-рятувальника.

Надзвичайники провели дітям екскурсію справжньою пожежною частиною, показали пожежний автомобіль та спорядження рятувальників за допомогою якого проводять гасіння пожеж, порятунок людей, тварин, ліквідацію різного роду надзвичайних ситуацій.

Під час заходу фахівці ДСНС зауважили, що в країні зараз йде війна тому вкрай важливо бути пильними та обачними, дотримуватися правил безпеки життєдіяльності, не наражати себе та інших на небезпеку. У випадку надзвичайної ситуації не піддаватися паніці і обов’язково чітко пам’ятати номери виклику екстрених служб. Спільно з дітьми робили фото, які залишаться кожному на згадку.

Надзвичайники, в свою чергу, подарували дітям, які долучились до «Руху юних пожежних-рятувальників» брошури «Вартові безпеки» розроблені ДСНС України та UNICEF Україна».

Фото – Обласне управління ДСНС.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Перфекционист  (16.03.23 10:19): Пожарники, это те кто сгорел в пожаре. Пожарные это те кто гасят пожар. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті