Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
01:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбувся Чемпіонат України з воркауту на честь Героя України з полку «Азов»

|«« «« »» »»|

У Дніпрі пройшов Чемпіонат України з воркауту серед професіоналів на честь Героя України з полку «Азов» Станіслава Партали. У турнірі взяли участь атлети з понад 25 міст країни, а також бійці 35-ої окремої бригади морської піхоти.

У неділю, 23 квітня, в Університеті імені Альфреда Нобеля пройшов масштабний чемпіонат з воркауту серед професіоналів. Його організувала федерація «Стріт Воркаут Україна».


«Цей захід ми проводимо заради пополяризації здорового способу життя і вшановуємо пам’ять Героя України Станіслава Парталу за позивним «Метро», який героїчно захищав Маріуполь. Ми його пам’ятаємо, він назавжди залишиться в наших серцях. Окрім атлетів в турнірі приймають участь й бійці 35 окремої бригади морської піхоти України. Також приїхав морпіх з Авдіївки», – поділився організатор та керівник Воркаут Академії Гауранітай Шуліка.

У Чемпіонаті України з воркауту взяли участь більше 100 спортсменів з різних куточків країни, а також до змагань долучилися військовослужбовці Збройних сил України.

«

Приїхали атлети від Львівщини до Луганщини, від Чернігівщини до Одещини. Спортсмени більш ніж з 25 міст країни змагаються у стрітліфтингу – це вулична тяга на одне повторення. Серед іншого, вперше на чемпіонаті України в нас є категорія «40+». Це вікова категорія, для атлетів, які доросліші 40 років. Родзинкою, традиційно, є воркаут-батли під час яких спортсмени демонструють свої динамічні та статичні елементи, це шоу-програма. Закривати турнір будуть воркаут-рекорди – це багаторазові повторення віджимання на брусах, від підлоги та на перекладині з додатковим навантаженням», – розповів організатор та керівник Воркаут Академії Гауранітай Шуліка.

За словами організаторів, під час турніру серед глядачів розіграли спеціальні призи, привезені з лінії бойових дій.

«Зробили так, щоб ніхто не сумував. Кожен бажаючий може отримати гільзу 105 калібру, так званого «калібру демократії». Для цього треба протягом дня підтягнутися більше за всіх. Ми підрахуємо кількість підтягувань і декілька переможців отримають призи. Також в нас чимало нагород від полку «Азов»: тубуси, гільзи, тощо», – відзначив Гауранітай Шуліка.

Фоторепортаж: Олександр Коптєв

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті