Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Тубус від міномету та хвостовик від міни: дніпровський волонтер збирає кошти на ЗСУ

Тубус від міномету та хвостовик від міни: дніпровський волонтер збирає кошти на ЗСУ

Почав волонтерити ще з 2014 року, зараз займається активною підтримкою дніпрян на фронті. Це, зокрема, автівки, дрони, тепловізори та гуманітарна допомога. На момент початку окупації України, коли в Криму почали з’являтись “зелені чоловічки” Євген їздив разом з командою Дніпра на футбольний турнір у Лондон.

Повернувшись додому, хлопці зрозуміли, що почалась окупація Донбасу. Тож, разом акумулювали свої сили й активно допомагати всім необхідним, відвозили на фронт все, в чому була потреба наших військових. Про це Відкритому розповів Євген Переверзєв, волонтер.

“На жаль, для багатьох українців війна розпочалась 24 лютого, коли стало прилітати. Але якби ми всі разом об’єднались і “прокинулись” раніше, можливо б і не було таких плачевних наслідків. Хто вчив добре історію, той знає, що Росія весь час нападала. Тому, замислюватись про нищівні дії противника нам треба було набагато раніше. Зараз теж розслаблятись не можна. Якщо не прилетіло сьогодні, то цілком ймовірно, що це станеться завтра. Ресурси живої сили ворога, на жаль, значно більші за наші. Нам допомагають зброєю, технікою, але нам не допоможуть людьми. Тому, перемога залежить від кожного з нас” – говорить Євген Переверзєв.

Із передку до Євгена найчастіше звертаються з проханням допомогти придбати дрони, зарядні станції, тепловізори, автівки, або відремонтувати їх.


Збори на ці потреби, на жаль, закриваються дуже повільно, тож волонтер організовує різні аукціони. Серед лотів: пороховий тубус від міномету, хвостовик від міни, гільзи, футболки гравців з цілою історією перемог, та інше. Є люди, які вигравши певний лот, повертають його назад, щоб була змога назбирати ще більше коштів для допомоги ЗСУ.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті