Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
21:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі до Міжнародного дня захисту дітей показали мюзикл «Енканто»

|«« «« »» »»|

Яскрава історія про магію та сімейні цінності, майстер-класи і солодкі подарунки. У дніпровському театрі до Міжнародного дня захисту дітей влаштували свято. Показали мюзикл «Енканто».

Вистава пройшла за підтримки начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака. Запросили дітей переселенців, правоохоронців, рятувальників, військових.

«До Міжнародного дня захисту дітей хотіли подарувати радість нашим маленьким мешканцям. Ми повинні відволікти їх від жахливих подій війни. Захищати та створювати належні умови для розвитку. Наші діти найкращі. Яскраві, талановиті, сміливі, незламні. За ними – майбутнє», – зазначила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай.

Мюзикл – адаптація Диснеївського мультфільму «Енканто». Більш ніж 30 маленьких артистів колективу «Golden Kids» поєднали хореографію, вокал й акторську гру.

«Над танцем ми працювали три місяці. Тренувалися декілька разів на тиждень. Ця вистава про сімейні цінності, любов і підтримку. Про те, що дружня родина – найголовніше у житті. А ще – що треба приймати себе та інших такими, якими вони є. Це ми і намагалися передати танцем», – розповіла хореограф-постановник Катерина Корецька.

16-річна Єлизавета грала одну із головних ролей – Ізабеллу. Дівчина з дитинства займається гімнастикою, балетом. А у 7 років прийшла до театру. Надихнула її одна із дитячих вистав. Тоді і з’явилося бажання грати на сцені.

«Мені дуже подобається виступати, дарувати глядачам радість. Це своєрідний обмін енергією. Характер мого персонажа дещо перекликається з моїм. Ізабелла створює квіти і відтворює красу. Її змушували бути ідеальною. А потім вона відкрила інші сторони своєї особистості. У неї з’явилися різні почуття, емоції, вона стала собою», – поділилася Єлизавета.

Анастасія прийшла на мюзикл з сином Вовою. Каже: дитячі вистави відвідують регулярно, адже вони приносять хлопчику радість. Син раніше вже дивився мультфільм «Енканто» разом з сестрою. Та мюзикл вразив його ще більше.

«Найбільше запам’яталася кінцівка, коли всі раділи, танцювали і разом побудували новий дім», – розповів Вова.

На вході дітей зустрічали казкові герої. Гралися і фотографувалися з малечею. Також провели майстер-класи з Петриківського розпису, нанесення аква-гриму, виготовлення хенд-мейд листівок.

«Петриківський розпис – чудодійне мистецтво. Воно яскраве, життєрадісне, відображає енергію природи. Малювали з малечею пальчиком калину, барвінок, дубове листя, квітки. Дітлахам дуже сподобалося, у них гарно виходило. Ми проводимо такі тренінги також для військових. Адже це – своєрідна арт-терапія», – поділилася майстриня Олеся.

Наприкінці малечі роздали солодкі подарунки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті