Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У школі по вул. Березинський перевірили роботу укриття

У школі по вул.  Березинський перевірили роботу укриття

17 червня заступниця міського голови, директорка департаменту гуманітарної політики ДМР Ксенія Сушко перевірила, як облаштовано найпростіше укриття у школі №135 по вул. Березинська, 31 та впевнилась у цілодобовій доступності укриття.

«Ми готуємось також і до можливого виходу до шкіл дітей з першого вересня. Тож наразі ми прискіпливо контролюємо ситуацію з тим, як оснащені укриття, в якому вони стані, скільки вони можуть прийняти дітей. Бо в нас укриттів 116, а шкіл у нас всього 154, тож наразі розглядаємо питання, яким чином нам прийняти дітей, щоб їм було безпечно, комфортно та зручно навчатись. Зокрема, будемо розглядати питання змішаної форми навчання, можливо навчання у першу та другу зміну, або ж тижнева форма. Тобто точну форму оберемо після того, як зрозуміємо, скільки буде дітей і, звичайно, якщо погодять вихід дітей до шкіл з першого вересня. Щодо укриття, то наразі воно працює для жителів міста, вміщає понад 1000 осіб. Тут облаштовані санітарні кімнати, в наявності медикаменти, вода. В школі 24/7 знаходиться черговий, номер телефону якого розміщений біля входу в укриття. Також маємо окремий куточок для дітей, окремий для матусь з немовлятами. Тож не нехтуйте повітряними тривогами та приходьте в це укриття», - підсумувала Ксенія Сушко.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті