Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро продовжує ремонтувати укриття у 82 дошкільних закладах – більше ніж 50 % робіт на стадії завершення

Дніпро продовжує ремонтувати укриття у 82 дошкільних закладах – більше ніж 50 % робіт на стадії завершення

Дніпро продовжує ремонтувати укриття у дитячих садочках. Нині активні роботи тривають у дошкільному закладі № 7, що на ж/м Перемога. Тут вже виконали близько 80 % робіт.

За словами директорки КЗДО (Центр розвитку дитини) № 7 Антоніни Купрієнко, раніше тут був звичайний підвал. Проте на сьогодні повністю відремонтована підлога, яку залили стяжкою з гідроізоляцією. Оновлені стіни, вимощення. У процесі – ремонт двох аварійних виходів.

«До того ж уже встановлена вентиляція, повністю замінена електрика та сантехнічні труби. Наступний етап - обробка стін, аби вони мали гарний естетичний вигляд. Також у процесі ще ремонт туалетів, встановлення протипожежної системи, проведення Wi-Fi. Найближчим часом встановлять місця для сидіння та поставлять інше необхідне обладнання», – каже Антоніна Купрієнко.

Усі роботи з ремонту укриття у цьому садочку планують завершити до кінця вересня. На сьогодні оновлення укриттів тривають у 21 дошкільному закладі. А повністю такі роботи завершили у 61.

«Усього в нас 82 садочки, в яких ми облаштовуємо укриття. Роботи в усіх ми плануємо завершити до кінця року і отримати акти ДСНС. Саме ця служба відбирає садочки, в яких можливо зробити укриття. Бо є й такі дошкільні заклади, де взагалі неможливо перенести інженерні мережі. Це унеможливлює облаштування укриття. Далі після завершення робіт та укомплектування, ДСНСівці приїжджають ще раз та вже перевіряють і надають акт, що укриття готове», – прокоментувала представниця відділу технагляду департаменту гуманітарної політики ДМР Валерія Никифорова.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті