Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
21:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре проходит турнир памяти Вадима Тищенко

В Днепре проходит турнир памяти Вадима Тищенко

Турнир памяти известного днепровского футболиста и тренера проводится в нашем городе с 2019 года.

14 декабря 2015 года легендарный футболист и тренер ФК «Днепр» Вадим Тищенко трагически умер на 53-м году жизни из-за оторвавшегося тромба.

Уже пятый год в Днепре проводится футбольный турнир его памяти.

В этом году в турнире принимает участие 16 команд, разбитых на 4 группы.

Его организатором выступает областная Ассоциация футбола Украины, где о ходе турнира рассказали:

«24 жовтня взяв старт Турнір памʼяті Вадима Тищенка під егідою Асоціації футболу Дніпропетровської області.

Відбулися матчі 1 тура.

Група «A»

ОФК «Новомосковськ» (м. Новомосковськ) - FC «Ukrainian Team» (м. Дніпро) 0:2 (0:1).

Першими зіграли поєдинок у групі «A» «Новомосковськ» і «Ukrainian Team». Номінальні гості активно розпочали гру та вже на початку першого тайму їм вдалось зробити вагому заявку на перемогу, забивши швидкий гол. Надалі команди проводили гру рівносильно, та все ж таки у другому таймі команді «Ukrainian Team» знову вдалось забити гол, таким чином встановивши остаточний рахунок у грі 0:2.

«МДЮСШ U-19» (м. Дніпро) - ФК «Альянс» (м. Дніпро) 5:2 (1:2)

У другому матчі групи А команди показали гострий та цікавий футбол з великою кількістю м’ячів. У першому таймі спостерігалася рівна гра, але гравці «Альянсу» взяли ініціативу на себе, змогли двічі відзначитись, пропустивши один м’яч до перерви. Все змінилось у другому таймі. У гравців з «МДЮСШ U-19» почало з’являтись багато гарних можливостей для того, щоб виправити становище. Господарі стали грати агресивніше — їм вдалося забити ще 4 м’ячі. У підсумку вольова перемога «МДЮСШ U-19» з рахунком 5:2!

Група «B»

ФК «Сухачівка» (м. Дніпро) - ФК «Мир» (м. Дніпро) 1:5 (0:5)

У цьому матчі ФК «Мир» виглядав набагато впевненіше і результативніше в атаці. Гості з перших хвилин взяли м’яч під свій контроль і завдяки 5 забитим м’ячам здобула розгромну вікторію.

ФК «Сухачівка» змогли відповісти тільки голом престижу. Тож ФК «Мир» впевнено перемагає, завершивши цю гру із рахунком 1:5.

СК «Дніпро-1» U-19 (м. Дніпро) - FC «HUNTERS» (м. Дніпро) 6:1 (4:1)

На початку поєдинку активніше були гравці «Дніпро-1» U-19. Вони більше атакували й мали купу можливостей, довівши моменти до логічного завершення, забивши чотири м’ячі. Гості своєю чергою змогли забити один м’яч у ворота своїх супротивників. У другому таймі команди проводили рівносильно гру, та все ж таки господарям вдалось забити два голи та зафіксували кінцевий результат на табло – 6:1.

Група «C»

«СтальДМЗ» (м. Дніпро) - ФК «Спарта» (м. Дніпро) 14:0 (7:0)

У першому поєдинку групі «C» зустрілись «СтальДМЗ» - ФК «Спарта». Господарі швидко захопили ініціативу і забили швидкі голи. З кожною хвилиною вони збільшували пресинг, практично не залишаючи ніяких шансів для суперника. В кожному із таймів «СтальДМЗ» забила по 7 м’ячів і впевнено перемогла із рахунком 14:0!

ФК «Тріумф» (м. Дніпро) - СК «Дніпро-1» U-19-2 (м. Дніпро) 0:12 (0:3)

У другому поєдинку на полі НТБ ФК «Дніпро» зустрілися «Тріумф» і «Дніпро-1» U-19-2. Ще одна розгромна перемога у групі «C», де номінальні гості виглядали набагато впевненіше і результативніше в атаці. Молоді гравці «Дніпро-1» U-19-2 з перших хвилин взяли м’яч під свій контроль і завдяки 12 м’ячам здобули розгромну перемогу.

Група «D»

ФК «ДніпроФАМ» (м. Дніпро) - ФК «Хлібозавод 9» (м. Дніпро) 1:3 (1:1)

У групі «D» першими зіграли «ДніпроФАМ» і «Хлібозавод 9». Перша половина гри пройшла приблизно в рівній боротьбі, що і підтвердив підсумковий рахунок на табло — 1:1. На початку другого тайму команди показували гостроатакувальний футбол. Але з середини тайму гості стали діяти активніше в атаці, з’явилися моменти, які нападники номінальних гостей втілили в голи. У підсумку, 1:3 – впевнена перемога ФК «Хлібозавод 9».

FC «Sazan» (м. Дніпро) - ФК «Темп» (смт. Солоне) 3:3 (3:1)

З перших секунд матчу на полі спостерігалася гостра боротьба, кожна з команд намагалася загострити гру і відкрити рахунок. У першому тайму гравцям «Сазану» після пропущеного голу вдалося перехопити ініціативу на свою користь, забивши три голи. У другому таймі господарям вже бракувало сил. «Темпевці» цим скористалися і повністю перехопили ініціативу, їм вдалося зрівняти становище. Тож, 3:3 – бойова нічия!

Група «Е»

«FRAIT» (м. Дніпро) - ФК «Оріль» (Царичанський р-н) 1:3 (0:1)

У 1-му матчі групи «Е» зустрілися «FRAIT» і «Оріль». Перша половина зустрічі завершилася мінімальною перемогою гостей. У другому таймі ФК «Оріль», створивши свої контрнаступи, зміг їх завершити результативно, забивши ще 2 м'ячі. Господарі змогли відповісти лише єдиним гострим моментом, який завершився взяттям воріт. У підсумку 1:3 — перемога «Оріль».

FC «Old Guard» (м. Дніпро) - «ДЮСШ-7-Океан» (м. Дніпро) 10:1 (4:0)

Наступними у групі «Е» зіграли «Old Guard» і «ДЮСШ-7-Океан». З самого початку господарі захопили ініціативу і не віддавали її аж до фінального свистка. Вони швидко забезпечили собі комфортну перевагу і продовжили набирати обертів, змусивши аж десять разів гостям витягувати м’яч з сітки власних воріт. «Океанівці» в цьому поєдинку змогли відповісти лише «голом престижу». 10:1 – розгромна перемога «Old Guard».

Група «F»

ФК «Тополь» (м. Дніпро) - «МДЮСШ U-17» (м. Дніпро) 3:1 (2:0)

З перших хвилин матчу гравці команди «Тополь» почали вдало атакувати своїх суперників та забили два голи у першому таймі.

Усю гру тривала запекла боротьба. «МДЮСШ U-17» активно намагалася втримувати оборону біля своїх воріт. Підопічні Ігора Кудзієва навіть змогли забити два м’ячі, один з яких - у власні. Рахунок 3:1 зберігся до самого фінального свистка. ФК «Тополь 2022» починає з перемоги!».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте