Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На пр. Хмельницького жінка похилого віку побігла під колеса фури й отримала тяжкі травми (відео моменту)

На пр. Хмельницького жінка похилого віку побігла під колеса фури й отримала тяжкі травми (відео моменту)

У суботу, 30 грудня у Дніпрі на перехресті вулиці Бориса Кротова та проспекту Богдана Хмельницького сталася ДТП. Під час перетину дороги в невстановленому місці 73-річна жінка потрапила під колесо вантажівки Mercedes. За кермом машини знаходився 48-річний водій.

Аварія трапилася о 14:25. Вантажівка Mercedes їхала зі сторони Кротова у напрямку Хмельницького. У цей момент жінка почала перебігати дорогу в невстановленому місці на іншу сторону вулиці. Фура вже почала їхати. Жінка була у “сліпій зоні” водія Mercedes і потрапила під переднє колесо вантажівки.

Фура проїхала декілька метрів після цього керманич зупинився. Однак жінка на той момент вже отримала тяжкі травми — їй відірвало обидві ноги. Весь час вона була у свідомості поки її не шпиталізували. На місці аварії працювали надзвичайники, поліцейські та “швидка”. Крім цього, медикам допомагали небайдужі містяни.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення безпеки дорожнього руху, що призвели до важких тілесних травм або смерті) Кримінального кодексу України.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений  (31.12.23 07:24): Блин, ну как так то... Женщина решила, что взмах пакетом в паре метров ещё и фактически сбоку от такого тягача способна его остановить? :( Видимо, очень на эмоциях была, поступок абсолютно нерациональный. Скорейшего выздоровления, конечно, насколько это возможно, но блин...

К слову, там чуть далее объезжающая Лада ещё одного чуть не сбила. Какие же все торопыги...
Вообще непонятно, там, судя по записи, и другие люди пытаются переходить, это перекрёсток или нет? То есть там переход есть, пусть и необозначенный (по границам тротуара), или нет?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті