Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
14:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Нікопольські медики розповіли, як лютували окупанти на Водохрещу

Нікопольські медики розповіли, як лютували окупанти на Водохрещу

Початок 2024 року для Нікопольщини ознаменувався лютуванням рашистських нелюдів, які засіли в зоні Запорізької АЕС і тероризують мирне населення всіма доступними їм методами.

Щоденно обстрілюють міста Нікополь та Марганець, а також прибережні Дніпровські села з важкої артилерії, направляють туди до десятка дронів щоденно, вбивають та наносять тілесні ушкодження мирним людям, руйнують їхні будинки, позбавляючи людей осель, інфрастуктуру міст та сіл.

Особливо «розважалися» окупанти на водохрещу – 6 січня. Про це розповіла медик Нікопольської швидкої допомоги Валентина Марченко.

Зранку рашисти вели обстріл міста Нікополя через кожні 10-15 хвилин, не дозволяючи екстреним службам виїхати на допомогу потерпілим. Але, не дивлячись на це, 2 бригади екстреної медичної допомоги таки прорвалися в зону обстрілу, щоб допомогти людям, які постраждали від цього звірячого нападу.

Страшну картину застали медики Нікопольської швидкої, які потрапили на місця злочинів. На одному із подвір’їв серед купи руїн знаходилось тіло розтерзаного чоловіка 45 років.

По сусідству – молода сім’я в стресовому стані із 4-х чоловік із 5-річною дитиною, хлопчиком, який постійно і дуже голосно розповідав, що він побачив на сусідському подвір’ї та показував на свою розбиту домівку.

Фельдшерам однієї із бригад Кузнецовій Ользі та Кондратенту Артуру і водію Мельникову Івану з трудом вдалося трохи заспокоїти наляканих людей, і особливо, хлопчика.

Друга бригада в складі фельдшерів Чувпила Івана та Медведєва Андрія і водія Золотаревського Олександра поїхала на сусідню вулицю – там вони працювали в підвалі – надавали допомогу пораненій дівчинці 16 років, яка потребувала госпіталізації, а вирватися із укриття було неможливо. Дочекавшися невеликого затишшя, дитину госпіталізували.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті