Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
11:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре рассмотрят концепцию развития города

В Днепре рассмотрят концепцию развития города

Несмотря на Большую войну, архитекторы и все жители Днепра мечтают о бурном и прекрасном развитии нашего города после наступления мира.

Свой вклад в это будущее ведущие зодчие и урбанисты Днепра сделают 16 января, когда в Доме архитектора будет презентована «Концепция пространственного развития города Днепр». 

В рассмотрении и обсуждении этой концепции примут участие приглашенные архитекторы из Европы.

Вот что об этом сообщили организаторы в группе «Архитекторы города Днепр»:

«Презентація Урбаністичної Ініціативи ДООНСАУ «КОНЦЕПЦІЯ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ МІСТА ДНІПРА»

Запрошуємо Вас на презентацію проекту «Концепція просторового розвитку Дніпра», яка відбудеться 16 січня 2024 року в Будинку Архітектора у Дніпрі. 

Проектом займається активна група Дніпровської Обласної спілки Архітекторів за підтримки Головного Архітектурно Планувального Управління департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Організатор: ДООНСАУ

Спікери від ДООНСАУ: 

Дмитро Волик, Головний архітектор міста Дніпро

Сергій Філімонов, член правління ДООНСАУ

Наталія Каширіна, член правління ДООНСАУ

Михайло Аліпов, голова правління ДООНСАУ

Запрошені гості: 

- П’єр-Мікаель Сальстрон (Pehr-Mikael Sällström)(онлайн), експерт з архітектурної політики в Architects Sweden, куратор програми CDP Ukraine в рамках проекту UREHERIT, доктор архітектури, науковий співробітник Королівського технічного інституту. 

- Фулко Трефферс (Fulco Treffers) (онлайн). Нідерландський архітектор та містопланувальник, співзасновник урбаністичної коаліції на підтримку України «Rozkvit». Директор нідерландської студії 12N Urban Matters, в минулому директор мистецької платформи «Temporary Art Centre» (TAC) в м. Ейндговен, Нідерланди.

Коли: 16.01.2024 об 17:30

Де: м. Дніпро, Будинок Архітектора (вул. Грушевського,1)

Формат заходу: офлайн/онлайн по запрошенню

Проект розпочатий на початку війни як реакція професійної спільноти на виклики воєнного часу – як зберегти людський капітал у місті східного регіону. Захід присвячений презентації фундаментальних ціннісних установок, на базі яких можуть вибудовуватись послідуючі етапи роботи. 

Ініціатива ДООНСАУ має підтримку закордонних європейських фахівців і була презентована на ряді закордонних і українських майданчиках в рамках відбудови України. 

Запрошуємо взяти участь у заході професійну спільноту та небайдужих містян, які мають бажання і сили робити наше місто кращим!».


Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (13.01.24 17:28): Деньги ( 2 миллиона гривен), которые планируют на уборку снега в новом парке, можно направить на обеспечение качественными пломбировочными материалами для стоматологической областной поликлиники, для лабораторий поликлиник и рентген кабинетов, чтобы жители города делали бесплатные узконаправленные анализы, ренген снимки, лечили зубы. А снег в парке сам исчез, когда будет плюсовая температура, да людям будет лучше. Ответить | С цитатой
Vlad  (10.01.24 20:33): Архітектори Мерії та бізнес продовжує займатися своїм розвитком Дніпра ..супер, а громадянам залишили програму по дрібниці "Бюджет Участі" /вікна в школи, лавочки у дворах та інше/... Ответить | С цитатой
???  (10.01.24 17:12): Во бездельники и хапуги. За чей счёт этот карнавал во время войны?? Вы бы лучше поразмышляли о строительстве второго Центрального моста. Для скоростного трамвая и легкового авто. В конце 70-х готов уже начали работы со стороны Солнечного массива. Ответить | С цитатой
зараз війна  (10.01.24 11:01): Ніяких "концепцій розвитку" зараз не на часі. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте