Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
16:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У селі Богданівка Павлоградського району вирішили збудувати укриття за 18,5 мільйонів гривень

У селі Богданівка Павлоградського району вирішили збудувати укриття за 18,5 мільйонів гривень

Активісти Громадської організації Народний аудит продовжують вивчати тендери щодо Дніпропетровської області.

Міський сайт регулярно розповідає про такі тендери, які викликають питання – як значимістю необхідних сум, так і не найбільшою актуальністю цих робіт у розпал Великої війни та нестачі грошей на оборону країни.

У нашій сьогоднішній історії про актуальність не доводиться сперечатися. У селі Богданівка Павлоградського району хочуть звести укриття від обстрілів ворога у місцевому ліцеї. Справа – не просто потрібна, а не обговорювана. Без наявності такого укриття зараз не дозволяється робота жодної освітньої установи в країні.

Інше питання – у ціні. На ці роботи (замовник – Богданівська сільрада) планують витратити 18,5 мільйонів гривень. З подробицями тендеру можна ознайомитись тут.

Не заперечуючи в принципі проти доцільності такого тендеру, активісти дивуються: А для цього укриття точно необхідні кварцові підлоги, маса дорогої плитки для декору та інші витрати, без яких можна обійтися і зробити укриття вдвічі дешевшим?

Можливо, цим питанням зацікавляться і органи, що перевіряють...


Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (29.03.24 05:15): Приглашаю посетить двор по ул. Старокозацькая 65 в Днепре. Чтобы у вас не было того же самого Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті