Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
09:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сегодня в Днепре торжественно отметят День добровольца

Сегодня в Днепре торжественно отметят День добровольца

Первый музей АТО приглашает всех желающих сегодня, 14 марта, вместе отметить этот праздник.

Во многом благодаря добровольцам, ставшим на защиту Украины, наша страна третий год мужественно дает отпор рашистским захватчикам.

Почтить память павших героев и поклониться живым добровольцам сегодня приглашает Первый музей АТО, где в 12 часов запланированы сразу три мероприятия.

О них в Первом музее АТО рассказали:

«14 березня - День Добровольця

Під різними прапорами, в складі ЗСУ або добровольчих батальйонів українські чоловіки та жінки з різних куточків країни стали на захист своєї землі. Багато, хто зробив цей крок ціною власного життя. Багато, хто продовжує службу й досі. Багато, хто після повернення до мирних справ намагається витратити сили та знання задля розвитку сучасної країни, яку колись, не маючи сумнівів, відстоювали. Заради якої горіли в танках та виходили з котлів, навчалися тримати зброю та корегувати вогонь, конструювати безпілотники та керувати складною технікою, накладати джгути та зупиняти кров, рити окопи та налагоджувати життя там, де, здавалося, неможливо.

Сучасна армія, яку тримають своїми щирими серцями добровольці, сьогодні виглядає так потужно саме тому, що одного дня тисячі українців відклали свої мирні справи для порятунку мільйонів земляків.

Слава вам, невигадані сучасні Герої!

Пам'ять загиблим.

14 березня, в День добровольця, запрошуємо в музей російсько-української війни. Початок о 12.00.

До вашої уваги:

Відкриття фотовиставки "Бунтівні серця" добровольця Гвардії наступу, розвідника окремого взводу розвідки штурмової бригади "Лють" Едуарда Магомедалієва, позивний "Мага".

До отримання важкого поранення Едуард фотографував на плівковий фотоапарат побратимів і фрагменти воєнного життя. Світлини занурюють глядача в події та відтворюють епізоди важких боїв на Донеччині під час літньої наступальної операції.

Відкриття виставки "Краса виборює Перемогу" павлоградської майстрині Людмили Доценко, яка після початку повномасштабного вторгнення почала розписувати гільзи, тубуси, фляги та інші військові предмети з метою зібрати кошти для ЗСУ.

Роботи Людмили купували волонтери з різних країн Європи: Польщі, Франції, Великої Британії, Німеччини, Литви, Естонії, Румунії, Панами та США. Також дві роботи знаходяться в Міжнародному Гаазькому трибуналі та Товаристві Червоного Хреста.

На сьогодні Людмилою Доценко розписані каски, тубуси та гільзи різного калібру. Всього – 227 робіт. В Україні роботи представлені в Ізмаїльському музеї, на Закарпатті та в Києві.

Показ фільму Lidia Guzhva "Обличчя війни: добровольчий батальйон ОУН на фронті" про перших добровольців, які стали на захист України у 2014 році».



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте