Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
08:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Кривом Роге хотят потратить 63 миллиона гривен на достройку скандального детсада

В Кривом Роге хотят потратить 63 миллиона гривен на достройку скандального детсада

Строительство детсада в рамках учебно-воспитательного комплекса №38 ведется уже три года и успело обрасти множеством скандальных подробностей.

Когда это дошкольное учреждение начинали строить в 2021 году, стоимость работ оценивалась в 30 миллионов гривен. Но к концу 2023 года подрядчик выполнил лишь небольшую часть работ на 4 миллиона гривен, договор был разорван.

Теперь объявлен новый тендер, заказчиком работ выступает управление капитального строительства Криворожского горсовета. А новая цена удовольствия составляет уже 63 млн гривен.

С тендером можно ознакомиться здесь.

Тем временем представители Общественной организации Народный Аудит глубже изучили историю строительства этого объекта и затрат на него, поделившись такими подробностями:

«Почали будувати у 2021 році (вартість 30,2 млн), до кінця 2023 року ТОВ "БК БУДІВЕЛЬНІ ІННОВАЦІЇ" виконало робіт на 4,2 млн, далі розірвали угоду за згодою сторін.

Після коригування, ціна добудови виросла до 63 млн.

У провадженні слідчого управління Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області знаходяться матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12022041760000054 від 25.01.2022, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, за фактом привласнення та розтрати державних коштів вчинених посадовими особами УКБ виконкому Криворізької міської ради, код 36220643, за попередньою змовою з службовими особами ТОВ «БК Будівельні Інновації», код 42536505, під час виконання робіт по об`єкту будівництва «Нове будівництво будівлі дошкільного підрозділу в комплексі будівель та споруд Криворізького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» №38 Криворізької міської ради Дніпропетровської області, за адресою: вул.Кибальчича, 19, Тернівський район, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл., Україна».

17.09.2021 між УКБ виконкому Криворізької міської ради, код 36220643, та ТОВ«БК Будівельні Інновації», код 42536505, за результатами проведеної процедури державних закупівель, укладено договір підряду №1, на будівництво об`єкту «Нове будівництво будівлі дошкільного підрозділу в комплексі будівель та споруд Криворізького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» №38 Криворізької міської ради Дніпропетровської області, за адресою: вул.Кибальчича, 19, Тернівський район, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл., Україна». На дату укладання договору ціна договору була динамічною та складала 30 219 735, 00 гривень.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що роботи по об`єкту «Нове будівництво будівлі дошкільного підрозділу в комплексі будівель та споруд Криворізького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» №38 Криворізької міської ради Дніпропетровської області, за адресою: вул.Кибальчича, 19, Тернівський район, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл., Україна», розпочаті, але не виконані, хоча повністю оплачені Замовником.

Таким чином посадовими особами УКБ виконкому Криворізької міської ради, код 36220643, за попередньою змовою з службовими особами ТОВ«БК Будівельні Інновації», код 42536505, здійснено розтрату та привласнення коштів держави на суму 30 219 735, 00 гривень».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте