Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
12:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрили дрифт-сезон

|«« «« »» »»|

На цих вихідних, наприкінці березня, у Дніпрі відкривали дрифт-сезон.

Десятки прокачаних автівок та сотні людей зібралися на локації поруч з об’їзною дорогою міста. Вже традиційно, захід був благодійним.

Інформатор відвідав це місце, аби подивитися, як пілоти у контрольованому заносі проїжджають трасу-вісімку, «подихати спаленою гумою» і послухати виск коліс. Організатором заходу виступив автомобільний клуб Race Empire.

Це не були змагання з метою виявити кращого, захід був благодійним. Кожен охочий міг проїхатися у дрифт-таксі, зробивши донат. 1 проїзд траси на пасажирському сидінні – 400 гривень, 2 кола – 600 гривень.

Частину зібраних коштів організатори пообіцяли передати на потреби Збройних Сил України і відзвітувати. У перервах між заїздами виступав стантрайдер на квадроциклі, а також проводили благодійні аукціони – розігрували «тубуси» від гранатометів.

Що стосується учасників, то тут усе було стабільно - більшість склали автівки марки BMW. Проте загалом пілотів було не дуже багато - більше десятка. Цю компанію “розбавив” Opel Calibra, який з минулого сезону перефарбували. Ну і декілька разів виїжджали інші автівки - Toyota GT 86, Ford Scorpio, Toyota Supra 70, BMW M5, навіть ВАЗ.

До речі, захід затримався на пів години через приїзд поліції, а могли його і зовсім скасувати. Адже припарковані по сторонах дороги глядачами автівки заважали проїзду транспорту. Та все “обійшлося” - транспорті засоби перепаркували, а потім усі мали можливість і пофотографуватися, і покататися на дрифт-таксі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


дрифтун  (02.04.24 20:37): На снимках Сиерры, не скорпио.

Душнила :)
Відповісти | З цитатою
Ніна  (02.04.24 16:08): Чому вони не на фронті? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті