Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
22:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Хто стане чемпіоном УПЛ: букмекери зробили впевнений прогноз

Хто стане чемпіоном УПЛ: букмекери зробили впевнений прогноз

Чемпіонат України з футболу вийшов на фінішну пряму, а букмекерські контори визначили очевидного фаворита в гонці за золотими медалями.

Імовірність чемпіонства Шахтаря становить 90%

До старту другого кола в УПЛ спостерігалася інтрига в боротьбі за чемпіонський титул. Але тепер у чемпіонаті є головний лідер і очевидний фаворит - Шахтар. Легальні букмекерські контори України - https://sport-express.ua/bookmaker оцінюють імовірність тріумфу донецького клубу в 90% - ставки з такою умовою приймають із мізерним коефіцієнтом 1,10.

Впевнене лідерство Шахтаря в букмекерському рейтингу стало можливим через два фактори. По-перше, команда Марино Пушича виграла всі шість матчів у другому колі. По-друге, київське Динамо двічі втратило очки, не зумівши обіграти Верес і ЛНЗ Черкаси - обидва матчі кияни завершили внічию.

Імовірність того, що Динамо вдасться обійти Шахтар у чемпіонських перегонах, становить лише 17% - коефіцієнт такої ставки 6,00. Якщо подвиг вдасться Кривбасу, зіграють парі з котируванням 25,00, що становить лише 4% ймовірності.

Хто вилетить у Першу лігу?

Крім ставок на чемпіонські перегони, букмекери пропонують гравцям укласти парі на підсумки битви аутсайдерів УПЛ. З імовірністю 90% у Першу лігу опуститися Минай - ставки з таким прогнозом приймаються з коефіцієнтом 1,10.

Також на пряме пониження в класі претендують "Оболонь" і Металіст 1925 - ймовірність вильоту цих клубів становить 54% або коефіцієнт 1,85. Участь у боротьбі за виживання також загрожує рівненському Вересу - шанси на виліт становлять 40% із котируванням 2,50.

Владислав Ванат стане найкращим бомбардиром

У букмекерських конторах України також можна поставити на підсумки бомбардирських перегонів УПЛ. Тут очевидним фаворитом йде Владислав Ванат - шанси форварда Динамо отримати індивідуальну нагороду оцінюються коефіцієнтом 1,30, що становить 77% ймовірності. Зазначимо, що на рахунку Ваната 11 забитих м'ячів.

Другим у рейтингу бомбардирів йде Олександр Філіппов, на рахунку якого вісім голів. Поставити на нагороду для нападника Дніпра-1 можна з котируванням 5,50.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте