Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
23:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Баскетболисты «Прометея» вышли в финал Латвийско-эстонской лиги

Баскетболисты «Прометея» вышли в финал Латвийско-эстонской лиги

Уверенно переиграв в двух матчах рижский ВЭФ, наши земляки из Слобожанского под Днепром будут бороться за главный трофей прибалтийской баскетбольной лиги.

Напомним, что в этой лиге основной состав «Прометея» играет второй год. Год назад «прометеевцы» стали победителями этого турнира.

В этом сезоне они играют не настолько уверенно. В частности, в регулярном чемпионате допустили ряд обидных поражений и финишировали только вторыми.

Но в плей-офф Латвийско-эстонской лиги набрали уверенный ход и вышли в финал, о чем в клубе рассказали:

«"Прометей" здобув другу перемогу над "ВЕФ Ригою" у 1/2 фіналу ЛЕБЛ і став першим фіналістом турніру.

БК "ВЕФ Рига" (Латвія) - БК "Прометей" - 66:87 (19:15, 16:17, 7:25, 24:30).

Півфінальний матч-відповідь плей-оф Латвійсько-Естонської ліги між "Прометеєм" і "ВЕФ Ригою" відбувся на тій же арені - ризького Олімпійського центру Рімі - що і перший, проте господарями паркету цього разу був уже клуб зі столиці Латвії. З прицілом на вихід у фінал, на відміну від "Прометея", він не мав права на помилку, а ось команда Ронена Гінзбурга у разі успіху могла отримати першу путівку до вирішальної стадії.

У дебюті поєдинку суперники почергово змінювали один одного у статусі лідера протистояння, проте "ВЕФ Рига" вів у рахунку все-таки більшу частину ігрового часу, перевершивши "титанів" за вiдсотком влучань кидкiв з гри. З урахуванням цього моменту локальна перемога команди Яніса Гайлітіса в чверті – 19:15 – виглядала абсолютно заслуженою.

Друга десятихвилинка спочатку складалася для суперника ще успішніше: на 16-й хвилині він зумів створити невеличкий відрив від нашої команди в 9 пунктів - 33:24. Розвинути цю перевагу "Прометей" не дозволив і перед великою перервою скоротив своє відставання до одного володіння – 32:35.

У другій половині гри завдяки ривку 15:3 у перші шість хвилин чверті N3 "Прометей" нарешті встановив своє домінування. Наша команда стала перевершувати суперника за кидковими показниками і змушувала його робити велику кількість втрат. "Титани" виграли чверть за всіма статтями, і саме цей 10-хвилинний відрізок став вирішальним у протистоянні.

В останній чверті "Прометей" впевнено довів гру до перемоги і тепер два дні перебуватиме в очікуванні суперника у фіналі. Якщо ним стане переможець регулярної першості "Калев/Крамо", то наша команда захищатиме свій чемпіонський титул у єдиному матчі у Таллінні. У випадку, якщо у фінал вийде латвійський клуб "Вентспілс", "Прометей" прийматиме суперника на своєму майданчику».

Фото БК «Прометей».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте