Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканці Шевченківського району активно долучились до озеленення свого двору

Мешканці  Шевченківського району активно долучились до озеленення свого двору

Дніпряни вийшли на толоку в рамках програми #Дніпро_квітучий.

З десяток туй, а ще стільки ж кущів ялівцю зʼявились на подвірʼї будинку 4, що на Запорізькому шосе. Їх активно висаджує Олена Бабенко. Вона мешкає у цьому будинку вже три роки і разом з активом будинку постійно доглядає свій двір.

«Ми часто виходимо прибирати вулицю, пораємось на клумбі. Хтось купляє якісь квіти, хтось садить, а хтось поливає та підпушує їх. Я теж це роблю, адже хочу, аби мій будинок був гарним. І сьогодні ми теж об'єдналися, аби зробити свою клумбу красивішою і дуже вдячні за саджанці туй та ялівцю. Бо попри увесь російський терор, ми віримо в нашу перемогу тож готові попри все робити свій будинок красивішим», - поділилась Олена Бабенко.
З самого ранку зо три десятки мешканців 4 будинку по Запорізькому шосе спочатку вийшли на толоку в рамках #ЧистийДніпро. А вже після прибирання їм адміністрація Шевченківського району надала 6 туй та ще стільки ж кущів ялівцю. Тож мешканці після толоки ще й озеленили територію біля свого підʼїзду у рамках #Дніпро_квітучий.

«Сьогодні у День довкілля ми влаштували такий подарунок мешканцям. Тим паче тут, як ви бачити, був комплексний підхід оновлення цього двору. Ще раніше тут оновили підпірну стінку та вимощення, а також встановили нові лави та урни. А цього року ми вирішили з мешканцями оздобити та озеленити клумбу аби вона радувала око. Тож тут з’явилось 6 туй скельних та 6 ялівців козацьких. Ці рослини гарно підходять по клімату і потребують мінімального догляду. До того ж вони вічнозелені. Нас тішить, що мешканці активно долучаються до таких робіт, бо вони дійсно хочуть аби наше місто ставало ще прекраснішим», - розповів заступник голови Адміністрації Шевченківського району Дніпровської міської ради Павло Мудрак.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел Мудрак  (21.04.24 00:03): И Ленин такой молодой!
И юный Октябрь впереди!
Відповісти | З цитатою
Виктор Березка  (20.04.24 14:01): Молодці, що тут ще можна сказати! А нас попередили, що в день жалоби не слід проводити подібні заходи... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті