Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 04 мая 2024
01:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Молочна продукція ТМ Extra Milk: додайте користі до своїх улюблених страв

Молочна продукція ТМ Extra Milk: додайте користі до своїх улюблених страв

Уже складно уявити наш щоденний раціон без молочних продуктів. Мережа VARUS дбає про своїх клієнтів і представляє ексклюзивну новинку — ТМ Extra Milk.

Зазвичай, на полицях магазинів нам пропонують молочні вироби з вищого і першого гатунків. Extra у назві ТМ Extra Milk — вказівка на те, що продукція виготовляється з молока екстра класу, відомого своїми високими природними властивостями. Як це визначається? Молоко ґатунку екстра — це молоко найвищої якості та чистоти, з мінімальним вмістом мікрофлори та соматичних клітин. Також вся молочна продукція підлягає пильному контролю на органолептичні показники, вміст жиру, ступінь свіжість за даними титрованої кислотності, ступінь чистоти та температуру.

VARUS постійно розширює мережу партнерів, які виготовляють продукцію під замовлення. Продукцію ТМ Extra Milk ексклюзивно для мережі VARUS виготовляють на крафтовому українському виробництві з дотриманням високих стандартів. Підприємство, де виробляється продукція для ТМ Extra Milk — це виробництво Європейського рівня з впровадженою системою НАССР.

Варто зазначити, що під час виробництва молока ТМ Extra Milk не використовуються гормональні стимулятори, антибіотики та інші шкідливі добавки. Таким чином, постачальник гарантує високу якість продукції, що відповідає стандартам, визначеним для України та ЄС.

Для перероблення молока використовується обладнання від одного з провідних світових виробників — ізраїльської компанії TESSA. Вона є одним зі світових лідерів постачання обладнання для підприємств молочної продукції по всьому світу, включаючи країни Північної Америки та Західної Європи.

У період з 18.04 по 28.04 придбати новинки серії бренду ТМ Extra Milk можна зі знижкою 15%. Шукайте в супермаркетах VARUS та на VARUS.UA.

ТМ Extra Milk — якісна молочна продукція за доступною за ціною з молока екстра класу для всієї родини.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте