Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 04 мая 2024
01:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Днепра хотят забрать большой футбол

У Днепра хотят забрать большой футбол

Коммерческий директор СК «Днепр-1» Вячеслав Фридман прокомментировал предложение киевского «Динамо» о переносе домашней игры нашего клуба с киевлянами в столицу.

Напомним, что игра СК «Днепр-1» - «Динамо» запланирована 27 апреля на «Днепр-Арене». Но вчера было озвучено предложение динамовского клуба о необходимости сыграть этот матч в Киеве, поскольку участились обстрелы Днепра.

Можно ожидать, что с той же мотивировкой вскоре «Шахтер» и «Кривбасс» попросят перенести на свои домашние стадионы игры, которые тоже запланированы на «Днепр-Арене».

Отметим, что какую-то систему и логику в обстрелах рашистами мирных городов проследить невозможно. И ни один город или стадион не может себя во время войны чувствовать в безопасности. Но представители киевского «Динамо» считают иначе…

По этому поводу коммерческий директор СК Вячеслав Фридман сайту Трибуна https://ua.tribuna.com рассказал следующее:

«– Обговорення ні на якому етапі. Інформацію, що була пропозиція від «Динамо», підтверджую.

– Це була ініціатива «Динамо»?

– Так. Вони посилаються на те, що у Києві менше тривог, футболісти почуватимуться у більшій безпеці. Але я вже десь казав, що нам тоді доведеться їхати у Львів та грати проти «Шахтаря», у Кривий Ріг проти «Кривбаса» теж. Щоб був якийсь фейр-плей, щоб «Дніпро-1» не виглядав, м’яко кажучи, якимось заангажованим клубом. Щоб цього всього не було.

І футболісти налаштовані грати у Дніпрі. У них і від «Шахтаря» може бути якась зацікавленість. Це не вирішується на рівні гендиректорів чи комерційних директорів, а на рівні футболістів вирішується – можуть поступити від «Шахтаря» якісь фінансові пропозиції. Тому потрібно бути чесними.

– Тобто позиція «Дніпра-1» у тому, щоб проводити матч у Дніпрі?

– Позиція «Дніпра-1» – проводити матчі у Дніпрі. Бо в іншому випадку доведеться їхати і у Львів, і у Кривий Ріг. Команди у чемпіонаті мають бути рівними, – сказав Фрідман».

В любом случае, окончательное решение предстоит принять руководству Украинской премьер-лиги.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте