Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
18:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на перевезення мобілізованих виділять майже 11 мільйонів гривень

У Дніпрі на перевезення мобілізованих виділять майже 11 мільйонів гривень

У Дніпрі оголошено тендер на послуги з перевезення військовозобов'язаних на 10,8 мільйона гривень.

Міський сайт вже неодноразово розповідав про те, які зміни в мобілізації вже набули чинності та очікуються у зв'язку з ухваленням нових законів.

Готується до напливу мобілізованих та необхідності їх подальшого перевезення й Дніпропетровський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Він виступає замовником послуг із перевезення мобілізованих військовозобов'язаних у відповідному тендері, заявленому в системі Прозорро.

Кінцевий термін подання пропозицій – до 7 травня, очікувана ціна послуг – 10,8 мільйона гривень. Докладніше з тендером можна ознайомитись тут.

Громадська організація «Народний аудит» винесла цей тендер на публічне обговорення. І відгуки звичайних громадян не змусили на себе чекати.

Ось лише деякі думки:

Світлана Юркейн вважає:

«Це якийсь цивільний "переможець" буде обізнаний звідки, куди, коли і скільки душ повезе? Здається, з такими "закупами" оркам вже і розвідку не потрібно утримувати - наймай перевізника-переможця і отримай всю інфу».

Святослав Журавльов теж спантеличений:

«Це ще дно не пробито???

Замість найняти за всі ці гроші професійних військових, яки хочуть та можуть воювати, все перетворюються на північну Корею 2.0.

1 ярд грошей за 1 день на прозоро, за ці гроші можна найняти і проплачувати професійну армію в не армію копачів з калашами!!!».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті