Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
02:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Літній театр парку Шевченка у Дніпрі приймав дитячий фестиваль «Дніпровські Зіроньки»

|«« «« »» »»|

Понад півтори тисячі учасників творчих колективів виступили на сцені літнього театру парку Шевченка.

У Дніпрі відбувся дитячий вокально-хореографічний фестиваль «Дніпровські Зіроньки». Цього дня на сцені літнього театру парку ім. Т.Г. Шевченка виступили творчі колективи з Дніпра та Дніпропетровської області. А ще з Харкова та Запоріжжя. Це понад 1 500 тисячі учасників. Було чотири відділення: хореографічне, вокально-хорове, сольне відділення та черлідинг.

«Цьому авторському фестивалю вже пʼять років. Після карантину та початку повномасштабного вторгнення проводимо його вперше у літньому театрі у парку Шевченка. Це вдала локація з відмінною акустикою. Учасники отримали медалі, дипломи, солодощі, іграшку-талісман. А ще був ведмідь-аніматор. Працювала фотобудка, де цілком безкоштовно можна було сфотографуватися і отримати одразу світлини. Попри складні часи ми повинні дітям влаштовувати такі фестивалі», - підкреслила організаторка заходів у КП «Міська інфраструктура» Ірина Зозуля.

Представниця студії бального танцю «Ділайн» комплексу «Зоряний» Марія Кожушко зазначила:

«Колективом станцювали танець «Мій герой». Це вальс із національною тематикою присвячений усім нашим захисникам України, завдяки яким ми можемо виступати на такій чудовій сцені. Сьогодні було багато гарних емоцій. Виступати на таких фестивалях — це завжди свято».

Ірина Штепа, керівниця хореографічного колективу «Павутина» ( Іларіонове), додала:

«Сьогодні на сцені фестивалю виступив і наш колектив. Це 43 дитини віком від 6 до 15 років. Вони станцювали сучасну хореографічну композицію. Загалом ми дуже раді, що приїхали до Дніпра на цей чудовий фестиваль. Це справжнє свято, яке так сьогодні потрібне нашим дітям. Виступити на сцені – це гарна можливість діткам показати свою майстерність, вміння, яким вони навчилися. Це кропітка робота, результати якої потрібно демонструвати».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті