Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
13:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Местные власти и МЧС контролируют ситуацию с возможным подтоплением домов в с.Спасское

Местные власти и МЧС контролируют ситуацию с возможным подтоплением домов в с.Спасское
dnipro-mns.dp.ua
Місцева влада та МНС контролюють ситуацію з можливим підтопленням будинків у с. Спаське Новомосковського району. Про це сказав в. о. голови облдержадміністрації Віктор Сергєєв під час виїзної наради до Павлоградського та Новомосковського районів.

«Місцева влада та МНС вживають термінових заходів з нормалізації ситуації. В Спаське прибув спеціальний траспорт, який дозволяє перевозити школярів, мешканців села, доставляти продукти харчування», - наголосив В.Сергєєв.

За словами Віктора Сергєєва ситуація у Спаському постійно відслідковується, крім того, в найкоротший термін служба МНС разом з місцевою владою проведе роботи з розчистка русла р. Кільчень та інші необхідні заходи для нормалізації ситуації.

В свою чергу начальник головного управління МНС України в Дніпропетровській області Віктор Бутківський запевнив керівника облдержадміністрації, що в найближчі дні буде збільшена кількість особового складу і техніки для проведення робіт в с. Спаське і ситуація нормалізується, а в цілому по області організовані пости і служби і є всі засоби, щоб побороти стихію.

«Сьогодні ми також прийняли рішення по іншим об’єктам, які викликають у нас стурбованість щодо можливого підтоплення чи паводків. Зокрема, р. Самара та її приток Вовча. Загалом же проводиться постійний моніторинг ситуації з підтоплення та паводків на Дніпропетровщині. Тобто ситуація повністю контрольована та керована», - зауважив В. Сергєєв.

Крім того, в. о. голови облдержадміністрації доручив керівництву Павлоградської райдержадміністрації в найближчий термін заключити договір з управлінням МНС на проведення в разі необхідності піротехнічних робіт та терміново провести роботи з очистки русла та берегів р. Вовчої в місці її впадіння в р. Самару.

В свою чергу Віктор Бутківський повідомив, що з 15 березня за участю підрозділів МНС розпочнуться льодокольні роботи на р. Самара для попередження утворення заторів на річці.

Також Віктор Сергєєв звернувся до обласного Казначейства в найкоротший термін профінансувати містам із резервних фондів 150 тис грн. Павлограду та 100 тис грн. Новомосковську для проведення протипаводкових робіт.

Gorod.dp.ua на Facebook.


аналитик  (06.03.10 21:15): Дело не только в Спасском, а в комплексном подходе к решению вопроса с подтоплением. У нас в Украине (в т.ч. Днепропетровская обл. и город) практически никаких мер профилактических. предупредительных нет. Только "базар" на сленге.
Есть понт чиновников, выделение определенных денежек, липовая отчетность о проделанных работах, списание средст и бабки в карман. А вот когда уже топит людей, то делается показуха, вот мы помагаем, мы качает и т.п. и опять же под ажиотаж срочности текут наличные.
Ответить | С цитатой
Мэри  (06.03.10 12:27): Когда проезжаешь по центральной дороге данного населенного пункта, то никакого подтопления не видно. Но если вы при въезде в Спасское посмотрите по сторонам, то все поймете. Земля полностю подтоплена водой это видно невооруженным глазом. А ведь все дома расположены не вдоль центральной дороги. Ответить | С цитатой
Гостья  (06.03.10 01:47): Моя бабушка живёт в Спасском,езжу регулярно,что б прям такого подтопления,что учеников доставляют в школу автобусом в школы-не слышала и не видела.Она живёт на центральной улице,может это там в глубине села,не знаю. Ответить | С цитатой
водяной  (05.03.10 21:10): я, последний раз Спассоке топило то ли 2003 то ли 2004 год, но гораздо сильнее. Тогда пару недель продукті БТРами доставляли. Может біть и в єтом году єто еще не вершина. А отрезает по долине справа если ехать на Царичанку. Ответить | С цитатой
паводок  (05.03.10 17:34): каждый год на те же грабли... Ответить | С цитатой
я  (05.03.10 14:54): кто знает, каждый год в Спасском проблемы с подтоплением и в каком районе села это происходит Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте