Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 09 мая 2024
18:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
25 березня 2010 року в області сталося 14 пожеж, три з них – у самому обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у семи випадках стало необережне поводження з вогнем, у п’яти - коротке замикання в електричних мережах, у двох - порушення правил пожежної безпеки.

Збитки від вогню склали 54 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 325 тис. гривень.

Минулої доби на пожежах в області загинула одна людина, ще одна отримала опіки. У Центрально-Міському районі міста Кривий Ріг зайнялася теплотраса на відкритій території. На місці пожежі виявлено тіло безпритульного чоловіка віком до 30-ти років. Особа загиблого з’ясовується.

У Тернівському районі Кривого Рогу через коротке замикання в моторному відсіці на тимчасовій стоянці загорівся автомобіль ВАЗ-2110. 18-літня перехожа, що стала свідком загоряння, спробувала гасити пожежу самотужки. Дівчина отримала опіки рук та стегна, її доправлено до лікарні.

Крім пожеж, 25 березня у регіоні трапилися й інші надзвичайні події. Так, на річці Самара у селі Хащове Новомосковського району, поблизу бази відпочинку «Дубрава», під час риболовлі випав з човна й потонув 49-літній рибалка. Тіло потопельника дістав його приятель, що також знаходився у човні.

Ще одна подібна трагедія сталася у місті Тернівка. Під час риболовлі тут провалився під лід і потонув 46-річний чоловік. Тіло загиблого доправив до берега інший рибалка, що був свідком нещастя.

На 31 кілометрі автошляху Дніпропетровськ-Царичанка-Кобиляки-Решетилівка виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою «Мерседес-117» легковий автомобіль ВАЗ-21099. 22-літній водій легковика внаслідок ДТП загинув. Його тіло діставали з понівеченої автівки місцеві рятувальники.

В області триває ліквідація наслідків підтоплення талими та ґрунтовими водами. Станом на ранок 26 березня на Дніпропетровщині підтоплено 23 приватні садиби та 68 погребів (підвалів) у двох населених пунктах – в обласному центрі (Ленінський та АНД райони) та селі Чумаки Дніпропетровського району, де за допомогою спеціальної пожежної техніки МНС проводяться роботи по відкачуванню води з дренажного каналу з метою попередження підтоплення житлових будинків та садиб.

У Царичанському районі області залишається ускладненим рух на 15-метровій ділянці дороги районного значення між селами Михайлівка та Заорілля, де рівень підтоплення річковими водами Орелі, що вийшла з берегів, становить до 10 сантиметрів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте