Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

1 апреля в Днепропетровске стартует месячник по оборонно-массовой работе

1 апреля в Днепропетровске стартует месячник по оборонно-массовой работе
tsn-tv.ru
1 квітня о 13:00 біля пам'ятника Слави стартує Місячник оборонно-масової роботи, присвячений 65-й річниці від Дня Перемоги у Великій Вітчизняній Війні.

Про це повідомили у Товаристві сприяння обороні України. У відкритті місячника візьмуть участь понад 800 чоловік - представники міської влади, ветерани війни та молоді люди призовного та допризовного віку.

Протягом місяця юнаки зустрічатимуться з ветеранами у школах, також там проходитимуть уроки мужності, спортивні змагання. У цей період для допризовників організують виїзди у військові селища Гвардійське та Черкаське. Там їх ознайомлять з бойовою підготовкою, парком бойових машин. Крім того юнаки відвідають казарми та долучаться до спортивних змагань, зазначають у товаристві.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Волошка  (02.04.10 14:08): А где же по местам боевой славы? А где же посещение наследниками мест сражения т.с. выездные уроки мужества, а не в армию: на солдат посмотреть, на автомат и себя показать. Дествительно, скоро не будет молодежь знать кто же победил фашизм: антифашистская каолиция или бандеровцы (читайте материалы Нюрнбергского процесса). Дожили, что такой праздник 9-е Мая чиновники собираются проводить как самое затрапезное мероприятие. Все мозги плавно переплыли из головы в то место, на котором сидят. Відповісти | З цитатою
елизавета  (01.04.10 11:10): Както перепутанно героическое прошлое нашей страны с петлюро-бандеровским настоящим. Відповісти | З цитатою
Igor  (31.03.10 18:07): Мероприятие может и не плохое, но название конечно просто охрененное - "месячник по оборонно-массовой работе"...:))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті