Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 09 мая 2024
15:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
15 липня 2010 року в Дніпропетровській області сталося 8 пожеж, одна з них - у самому обласному центрі.

Причинами виникнення всіх загорянь стало необережне поводження з вогнем. Збитки від вогню склали 4 тисячі гривень, врятовано двох людей та матеріальних цінностей на суму 125 тисяч гривень.

Минулої доби в області на пожежі постраждала одна людина. Так, у Кіровському районі обласного центру в одній з квартир житлового будинку по проспекту Кірова, долаючи пожежу, рятувальники МНС врятували господаря житла та його співмешканку. Чоловіка з діагнозом «отруєння чадним газом» доправлено до міської лікарні. Як було з’ясовано пізніше, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем урятованих при палінні у нетверезому стані.

Окрім пожеж, в області сталися й інші надзвичайні події, де потерпіли люди. Так, на території міського пляжу міста Дніпродзержинськ внаслідок нехтування правилами поведінки на воді потонув 20-річний хлопець, тіло якого дістали з води його друзі.

У Синельниківському районі, поблизу селища міського типу Іларіонове, на 23 кілометрі траси Дніпропетровськ–Синельникове 24-річний водій автомобіля марки «БМВ» з’їхав в кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув водій та травмувався його пасажир, 1980 року народження. Прибулі на місце події рятувальники Синельниківського районного відділу вилучили з пошкодженого «БМВ» загиблого водія та постраждалого пасажира. Працівники «швидкої» доправили урятованого у тяжкому стані до центральної районної лікарні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Mad-wolf79  (18.07.10 10:55): На е\этой неделе погиб человек,взорвался в гараже на тополе,и информации никакой нет ,несмотря на то что взрыв был как бы не маленький, Ответить | С цитатой
Lelik-Bolik  (16.07.10 22:52): Ребята мы с мужем были на месте трагедии в тот момент когда это случилось.
Жорик умер у моего мужа на руках.
Ответить | С цитатой
Рома  (16.07.10 14:32): Отличный парень был... Земля тебе пухом, Жорик. Ответить | С цитатой
Дима  (16.07.10 13:59): Царство небесное...Жорик Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте