Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
00:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Компанія «Делойт» проводить семінар та бізнес-клуб для фінансових директорів

Компанія «Делойт» проводить семінар та  бізнес-клуб для фінансових директорів
За підтримки губернатора Олександра Вілкула, Дніпропетровського інвестиційного агентства та ЕБА компанія «Делойт» проводить на Дніпропетровщині семінар та бізнес-клуб для фінансових директорів

Аудиторсько-консалтингова компанія «Делойт» продовжує серію семінарів для представників бізнесу в регіонах України. 7 грудня фахівці «Делойт» відвідають Дніпропетровськ, де зустрінуться з топ-менеджерами та представниками фінансових департаментів компаній.

Зустрічі відбуватимуться за підтримки губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула, а також Дніпропетровського інвестиційного агентства та ЕВА. Кожна з зустрічей буде присвячена актуальним для бізнесу питанням. Місце проведення -у приміщенні Торгово-промислової палати (вул. Шевченка, 4)

З 9-00 до 17-00 фахівці «Делойт» проведуть одноденний семінар для фінансових директорів і головних бухгалтерів підприємств на тему впровадження Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ) на підприємстві. Серед виступаючих – Старший менеджер відділу аудиту компанії «Делойт» Євгенія Ноговіцина, менеджер відділу аудиту компанії "Делойт" Майя Василенко та менеджер відділу податкових та юридичних послуг компанії "Делойт" Віталій Шеремета.

«Перехід на МСФЗ – дуже важливий етап у житті компанії, який не лише відкриває бізнесу доступ до ринків капіталу, але й підвищує довіру до компанії з боку партнерів та клієнтів», зазначає Євгенія Ноговіцина. «У компанії «Делойт» є великий досвід реалізації подібних проектів і в рамках семінару ми поділимося можливими шляхами переходу на МСФЗ, розповімо про проблеми, з якими компанії можуть зіштовхнутися в процесі переходу, розповімо про програмні інструменти автоматизації обліку за МСФЗ», говорить вона.

З 10-30 до 14-00 с відбудеться зустріч бізнес-клубу, на яку запрошені генеральні директори та фінансові директори підприємств Дніпропетровської області. В рамках бізнес-клубу обговорюватимуться не менш важливі питання, серед яких:

− Трансфертне ціноутворення;

− Ефективне управління робочим капіталом;

− Пріоритизації проектного портфеля.

З доповідями за цими темами виступатимуть Андрій Булах, партнер відділу аудиту компанії «Делойт»; Євген Ратманський, старший менеджер відділу податкових і юридичних послуг компанії «Делойт»; Анна Шаліна, старший менеджер відділу консалтингу компанії «Делойт» та Максим Стопнік, менеджер відділу консалтингу компанії «Делойт».

Нагадаємо, компанія «Делойт» вже успішно провела такі заходи в Донецьку, Львові, Харкові та Одесі. У загальній складності учасниками таких заходів стало понад 200 представників бізнесу. «Ми виділили найбільш актуальні та проблемні для бізнесу питання, і дуже сподіваємося, що наш професійний досвід в даних сферах стане в нагоді для подальшого розвитку компаній», зазначає Андрій Булах.

Участь у семинарі безкоштовна при умові попередньої реєстрації. Для того, щоб зареєструватись, звертайтесь, будь-ласка, до Нінель Омельяненко, надіславши листа на пошту: nomelianenko@deloitte.ua чи зв'язавшись за телефоном: 095 010 1117.

Назва «Делойт» стосується однієї або більшої кількості юридичних осіб, що належать до складу «Делойт Туш Томацу Лімітед», приватної компанії, відповідальність учасників якої обмежена наданими ними гарантіями, зареєстрованої згідно із законодавством Великобританії, причому кожна з таких юридичних осіб є самостійною і незалежною юридичною особою. Детальний опис юридичної структури «Делойт Туш Томацу Лімітед» і юридичних осіб, які входять до її складу, представлений у мережі Інтернет за адресою: www.deloіtte.com/ru/about. Детальний опис юридичної структури «Делойт» в СНД знаходиться за адресою: www.deloіtte.com/ru/about.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті