Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування

Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування
За підтримки голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода, завдяки співпраці громадської організації «Центр підтримки громадських та культурних ініціатив «ТАМАРИСК» та Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки на Дніпропетровщині стартувала ініціатива програми «Бібліоміст» «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування».

Даний проект передбачає проведення тренінгів з основ електронного урядування для співробітників сучасних бібліотек, представників влади, журналістів, представників органів самоорганізації населення та інших бажаючих.

Очікуваними результатми проекту є: підготовка бібліотекарів-консультантів з електронних послуг, які можуть кваліфіковано навчити користуватися ними мешканців районів і сіл області; збільшення кількості людей, які користуються е-послугами національного та регіонального рівнів, а також налагодження ефективної комунікації населення з органами влади з використанням інформаційних технологій.

Крім того, завдяки реалізації ініціативи очікується поліпшення іміджу бібліотек у суспільстві та залучення громадськості до діалогу з владою щодо запровадження нових електронних послуг в області та поліпшення прозорості діяльності органів влади.

За словами голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода, за підсумками проведення проекту на базі сучасних публічних бібліотек передбачається створити пункти доступу громадян до послуг е-урядування державного і регіонального рівнів.

В найближчому майбутньому можлива поява інших варіантів співпраці Дніпропетровської обласної ради та Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ющенконаваснету  (22.03.13 10:38): Блин, в городе нормальных пуличных домов нет , а они сос воими беблеатеками.. Відповісти | З цитатою
Про заек  (20.03.13 08:58): ..мосты к электронному ПРавлению.. Відповісти | З цитатою
LOKI  (20.03.13 08:49): А ведь при Союзе библиотеки были БЕСПЛАТНЫМИ и ОБЩЕДОСТУПНЫМИ! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті