Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 09 мая 2024
22:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В селе на Днепропетровщине украли мост

В селе на Днепропетровщине украли мост
Вкрасти міст за одну ніч. У селі Хутірське на Дніпропетровщині запевняють: таке цілком можливо. У крадіжці мосту звинувачують сусідів. Ті заявляють: міст - їхній, тому не крали, а взяли своє. Втім, найцікавіше кажуть у сільраді: офіційно міст ніде на балансі не стоїть, тому його взагалі... не існує. У цій майже детективній історії розбиралися журналісти Інтера.

У Хутірському місточок був, звичайно, не кришталевий - металевий. Люди кажуть: поставив його чоловік, який жив поряд. Він давно помер, а міст залишився. Та одного ранку люди побачили: переправи над яром більше немає.

Марія Малафій, мешканка села Хутірське:

- Та без цього моста нам треба накидать велике, а діти ідуть ось з гори - вони йдуть навпростець у школу. А так треба обходить - кілометра три, мабуть, виходе!

Тепер люди йдуть по цій дірявій кладці.

- По ней даже ходить страшно! Вот смотрите, сами можете все видеть!

Куди ж подівся міст? Селяни в один голос кажуть: його вкрали. Навіть бачили трьох чоловіків. Із трактором.

- Тягнули трактором міст - тягли от сюда, він тут лежав, як стягли. Тягли вони отсюда…

У крадіях упізнали родичів сусідки. Біля її городу і лежить металева конструкція. Бабуся каже: міст - її. Мовляв, то не сусід, а вона облаштувала переправу тридцять років тому.

Марія Козин, мешканка села Хутірське:

- Як це не мій, коли я ставила! Я його взяла, щоб помогти монастир строїть. Продамо, й гроші вторгуємо.

Продати міст дійсно можна дуже вигідно - десять тонн заліза. На пункті металобрухту за них дали б двадцять тисяч гривень. Тим більше, що на балансі сільської ради міст не стоїть.

- Цей об'єкт - самострой.

Офіційно міст нікому не належить. Тому взяти його може будь-хто. І покарати за це когось - вкрай важко, кажуть у міліції.

Костянтин Лопатін, заступник начальника Петриківського райвідділу міліції:


- Если бы он был на балансе сельсовета - то да, конечно. Но сейчас нам надо будет выяснять, кто собственник. Кому-то должен быть причинен ущерб!

Та справа зовсім не в цьому, говорять люди. Сусіди, які знесли міст - люди непрості.

Ксенія Ріутовська, мешканка села Хутірське:

- Дочка, яка работає в облГАИ, внук, який крав цей міст - капітан міліції. В нас нема ніяких шансів, шо воно вернеться назад - на нас наплюють, і все!

Кримінальне провадження у міліції таки відкрили. Людей допитали. Акт вилученого майна, тобто мосту, склали. Але сам він досі так і лежить на городі у тих, хто його зняв.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ir Shi  (07.11.13 15:44): Говорят же, наглость - второе счастье. А вот что скажет бабуля, которая решила подзаработать, если кто-то травмируется, переходя по дырявой кладке? Ответить | С цитатой
Тактический ядерный пингвин  (05.11.13 15:08): "... Внук , який вкрав цей міст - капітан миліції ..." , всё понятно ... Ответить | С цитатой
оп  (05.11.13 09:50): «- Як це не мій, коли я ставила! Я його взяла, щоб помогти монастир строїть. Продамо, й гроші вторгуємо.»
полный аут. православие головного мозга поражает
Ответить | С цитатой
ПопАдя  (05.11.13 09:40): Можно этот мост на грудь положить соседке. А вообще - пусть расскажет народу, где 30 лет назад десятитонный кусок металла ипанула на БЛАГОЕ ДЕЛО... Ответить | С цитатой
Леди буГАГА  (05.11.13 09:35): У цій майже дефективній історії розбиралися журналісти Інтера. Ответить | С цитатой
Олег  (04.11.13 21:41): Украинское ***.Только и можете межу делить.Скот,одним словом. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте