Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов: «Ніяких кулуарних рішень щодо призначень не буде»

Борис Філатов: «Ніяких кулуарних рішень щодо призначень не буде»
Активний діалог із громадськістю – принципова позиція нової обласної влади Дніпропетровщини. Саме тому заступник губернатора Борис Філатов розпочав свою роботу з проведення виїзних нарад.

Впродовж тижня він спілкувався з представниками влади, політичних сил, громадськості та бізнесу всіх 22 районів області.

У вівторок – 11 березня Борис Філатов поспілкувався з представниками Павлоградського, Юр ' ївського, Синельниківського, Васильківського, Петропавлівського, Покровського та Межівського районів .

У четвер – 13 березня заступник губернатора провів зустріч з представниками Софіївського, Криничанського, П'ятихатського, Нікопольського, Апостолівського, Криворізького та Широківського районів.

Сьогодні Борис Філатов зустрівся з керівниками районів, представниками політичних партій та громадських організацій ще 8 районів – Дніпропетровського, Новомосковського, Петриківського, Солонянcького, Магдалинівського, Томаківського, Верхньодніпровського та Царичанського.

Заступник губернатора наголосив, що губернатором прийнято рішення залишити на своїх посадах голів цих 8 райдержадміністрацій до того часу, доки координаційні ради, які будуть створені в районах, не висунуть своїх кандидатів.

«Ми хочемо, щоб у політичному процесі брали участь всі без винятку. І я прошу припинити всі розмови про те, що хтось із кимось домовився. Ніяких кулуарних резолюцій щодо нових призначень не буде. Людина, яка буде призначена, повинна відповідати всім вимогам громадськості, бути професіоналом та працювати задля розвитку району», - зазначив Борис Філатов.

Також заступник губернатора звернувся до діючих голів райдержадміністрацій з проханням у разі призначення нових голів достойно передавати повноваження новим кандидатам.

«Ми просимо, щоб передача влади пройшла в максимально комфортному режимі. І після того, як ми визначимося з кандидатурою, погодимо її з громадськістю, голови райдержадміністрацій повинні передати свої повноваження достойно», - сказав Борис Філатов.

Під час спілкування заступник голови облдержадміністрації наголосив, що однією з найперших задач нової влади є стабільність у регіоні та, зокрема, недопущення сепаратизму.

«Велике прохання до кожного, жорстко присікати всі вияви сепаратизму на територіях. Якщо є найменший сигнал – реагувати відповідним чином. Ми не допустимо того, що відбувається у наших сусідів», - сказав Борис Філатов.

Ще одним принциповим питанням у роботі нової обласної влади є боротьба з корупцією. «Я наполегливо прошу, припинити будь-які прояви корупційної діяльності. Люди все ще скаржаться. У мене складається враження, що хтось ще не зрозумів, що країна стала іншою», - наголосив заступник губернатора.

Gorod.dp.ua на Facebook.

35  

 (17.03.14 11:30): ВОЕНКОМАТАМ ДНЕПРОПЕТРОВСКА (ВСЕ РАЙОНЫ) ТРЕБУЕТСЯ ПОМОЩЬ ЖИТЕЛЕЙ ДНЕПРОПЕТРОВСКА:
1. Нужны волонтеры для раздачи повесток
2. Нужны: бумага формата А4, ручки, заправка картриджей и др.
Контактный телефон 744-43-94 (с 8.00 до 17.00) Военкомат Жовтневого района, пл. Октябрьская, 11,По этому телефону можно узнать телефоны других районных военкоматов.
Совет национальной безопасности Украины совместно с Министерством обороны создали сервис помощи украинским военным. Чтобы помочь армии, можно послать SMS на номер 565 (стоимость сообщения - 5 грн.). Перечисленные 5 грн. пойдут на помощь Вооруженным Силам Украины. Дополнительные реквизиты для банковских переводов. Счета открыты в государственной казначейской службе Украины:
Получатель: Министерство обороны Украины
Код ЕГРПОУ: 00034022
Банк: Государственная казначейская служба Украины, г. Киев
Код Банка МФО: 820172
Регистрационные счета:
31254307218611 - материально-техническое обеспечение
31257304218611 - медицинское обеспечение
LOGOS.DP  (17.03.14 00:25): Филя ты плохо выглядишь! Политика тебе не к лицу... это не в губерских хрониках пиз...ть , здесь делать надо.
пулемет ДШК  (16.03.14 23:40): А как отреагирует новоиспеченный зам главы областной администрации на те события которые происходили возле Бабушкинского РОВД в течении вечера 16.03.2014??? И почему ни один е...ный телеканал это не показал??? когда чаша народного возмущения и справедливого гнева переполнится и пойдет обратка будет поздно оправдываться Обговорення: 1
Romero  (16.03.14 23:32): Нас водят за нос там и тут, но деньги свои не потратим зря мы на коврижки, что пекут на фабриках этого короля..
Енот Полоскун  (16.03.14 20:59): Мдаа, чувствуется мне они хоть и не надолго, но свое возьмут это 100 %, посмотрим еще как они обойдутся с украиной, не смоются ли обратно , когда припечет Обговорення: 1
ilona ivneva  (16.03.14 20:55): Филя не ври, мы ваши методы знаем. Неужто главные рейдеры страны все будут по честному делать. Вас же самих назначили невесть каким способом. Нет вам доверия, так уж сложилось, нужно было быть с народом а не в Израиле сидеть, когда была революция. А то вы приехали на готовенькое и уселись на престол
sonuk  (16.03.14 19:47): Филатов троянский конь типа Тигибка вопрос о доверии к нему очень большой!!!
Marty  (16.03.14 12:12): Берка, Керосинщик, а тебе обрезание делали?
sirya5  (16.03.14 12:09): И этот га-он говорил что б обещали народу все что угодно," а вешать будем потом". И сейчас это заявляет об активном диалоге с обществом... На кол его надо посадить нациста.
len*  (16.03.14 11:14): Люди, приходите на митинг к Оперному, 16.03, с 11-00, будут собирать подписи на проведение референдума по вопросу будущего Днепропетровской области, это касается всех.
Хватит говорить о власти народа, давайте действовать не палками, а законно.
1 2 3

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті