Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
12:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 17 апреля

Криминальная сводка на 17 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

17 квітня до Царичанського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшлоповідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi, бригадою швидкої медичної допомоги з приватного домоволодiння у с. Новостроївка зколото-рiзаним ножовим пораненням черевної порожнини був доставлений непрацюючий чоловік 1989 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що 17.04.2014 о 14.45 на подвiр'ї приватного домоволодiння у с. Новостроївкаміж потерпілим та його тестем (ранiше судимим чоловіком 1950 р.н.), наґрунтi ранiше складених неприязнених вiдносин, сталась сварка пiд час якої зловмисник кухонним ножем спричинив останньому вищевказане тiлеснеушкодження. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

17 квітня до Баглiйського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції вiд громадян надiйшло повiдомлення, про те що по вул. Цимлянськiй чоловiку спричинено ножове поранення. Працівниками міліції було встановлено, що 17.04.2014 о 18.30 в одному з будинків по вул. Цимлянськiй пiд час сварки, яка виникла на ґрунтi особистих неприязних вiдносин мiж мiсцевими жителями непрацюючим чоловіком 1976 р.н. та його знайомим непрацюючим, ранiше судимим чоловіком 1985 р.н. Останнiй кухонним ножем спричинив потерпілому тiлеснiушкодження у виглядi проникаючого колото-рiзаного поранення черевної порожнини. Зловмисник затриманий. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

16 квітня до Новомосковського міського відділу міліції за грабіж майна у чоловіка 1984 р.н., що мав мiсце 16.04.2014, затриманий розшукуваний непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1982 р.н. Викрадений мобiльнийтелефон вилучено.

17 квітня до Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернулась пенсiонерка 1928 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 12.00 невідомий, представившись працівником мiлiцiї, зателефонувавши на її домашнiй телефон та повiдомив, що її син скоїв злочин i їй, для вирiшення питання про непритягнення його до до вiдповiдальностi,необхiдно передати грошi в сумi 14 тис. грн., на що вона пояснила, що у неї тільки 6 тис. грн. Він запитав мiсце її мешкання, на що остання повiдомилаадресу свого мешкання. Пiсля чого до неї прийшов невiдомий чоловiк, якому вона передала гроші у сумі 6 тис. грн. Згодом, зателефонувавши синові, остання зрозумiла, що її ошукали. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). Зловмиснику загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте