Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
07:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 22 апреля

Криминальная сводка на 22 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

21 квітня до Кiровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції вiд лiкаря надiйшло повідомлення про те, що з двома проникаючимиколото-рiзаними пораненнями грудної клiтини та черевної порожнини було доставлено непрацюючу жительку 1972 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що 21.04.2014 о 15.30, знаходячись в гостях за мiсцеммешкання знайомої 1960 р.н., пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, наґрунтi раптово виниклих неприязнених вiдносин, мiж потерпілою та непрацюючим спiвмешканцем господарки, ранiше судимим мiсцевим жителем 1964 р.н., сталась сварка, пiд час якої чоловік кухонним ножем спричиниввищевказанi тiлеснi ушкодження. Зловмисник затриманий. Знаряддя злочину – кухонний нiж – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

21 квітня до П'ятихатського райвідділу міліції звернулась непрацююча мешканка 1990 р.н. Заявниця повідомила про те, що 21.04.2014 о 14.30 її непрацюючий спiвмешканець 1986 р.н., заподiяв тiлеснi ушкодження своєму знайомому. Працівниками міліції було встановлено, що 21.04.2014 о 14.30 зловмисник, пiсля спiльного вживання алкогольних напоїв, в ходi сварки, що виникла на ґрунтi раптово виниклих неприязнених вiдносин, кухонним ножем, спричинив рiзану рану спини своєму непрацюючому знайомому односельцю 1987 р.н. Зловмисник затриманий. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

21 квітня до Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1987 р.н. Заявник повідомив про те, що о 05.00 бiля вул. Тухачевського, малознайомий, побивши руками та ногами поголовi та тулубу, заволодiв курткою з грошима 1 тис. грн. За вчинення злочину, встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1985 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 187 (Розбій) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

21 квітня до Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1992 р.н. та повідомив, що березні 2014 року, близько о 20.00 бiля пр. Гагарина, малознайомий шляхом ривка,заволодiв його мобiльним телефоном. Сума збитку склала 600 грн. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий, ранiшесудимий чоловік 1986 р.н.

22 квітня до Новомосковського міського відділу міліції звернулась непрацююча жінка 1989 р.н., яка повідомила про те, що о 15.20 біля міського автовокзалу по вул. 195-ї Стрілецької дивізії невідомий, шляхом ривка, з рук, заволодів сумочкою з особистими речами. За скоєння злочину встановлений та затриманий чоловік 1998 р.н. Викрадене вилучено.

22 квітня до Бабушкінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулася жінка 1968 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 22.00 біля вул. Г. Сталінграда, коли вона поверталася додому з роботи, невідомий, шляхом ривка з шиї, заволодів ланцюжком із жовтого металу. Сума збитку склала 5 тис. грн. За вчинення злочину по «гарячих слідах» встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1973 р.н.

Працівниками Кіровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1975 р.н., який мав місце 18.04.2004, встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1988 р.н. Викрадений мобільний телефон вилучено.

Працівниками Дніпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за грабіж майна у чоловіка 1993 р.н., який мав місце 16.04.2014, встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1990 р.н.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (8)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте