Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
05:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Молоді художники Дніпропетровська – молодим літераторам міста» – співпраця продовжується!

|«« «« »» »»|

26 червня в приміщенні Виставкового центру Спілки художників України в Дніпропетровську відбувся захист дипломних робіт випускників Дніпропетровського державного театрально-художнього коледжу за спеціальністю «Дизайн».

У цей день захищалися також учасниці проекту «Молоді художники Дніпропетровська – молодим літераторам міста». В якості дипломних робіт вони представили ілюстрації до творів переможців Всеукраїнського літературного конкурсу «Літературна Надія Дніпра 2013».

Наталія Мілюшко проілюструвала оповідання переможців у номінації «Проза», а також створила обкладинку для майбутньої збірки. В її роботах чудово відображено вторгнення фантастичного у буденну реальність.

Ілюстратором для поетичних творів стала Аліна Харченко. Її ілюстрації, містичні й загадкові, передають складні, часто трагічні образи та настрій конкурсної поезії.

Ілюстрації Юлії Тацій для номінації «Твори для дітей» відрізняються за стилістикою, бо художниця працює в графічній техніці, і цим тематично підкреслюють позитивний, сонячний настрій творів.

Художниці не вперше співпрацюють із літераторами – вони вже брали участь в аналогічному проекті 2011 року, в результаті якого з’явилися чудові графічні ілюстрації, що увійшли до збірки «Світанкова палітра» і стали найкращим подарунком авторам оповідань та віршів.

Цього року ілюстрації всі кольорові, та й «географія» конкурсу ширша – серед письменників представники не тільки Дніпропетровської області, а й літератори з Хмельницької, Івано-Франківської, Черкаської областей. Літературні твори та роботи художниць мають увійти до збірки «Паралельні світи», презентація якої наразі планується на осінь.

Хочеться сподіватися, що плідна співпраця художників та літераторів продовжуватиметься і надалі – новими проектами, новими книгами.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Наташа  (29.06.14 21:56): Хорошая идея, замечательная реализация. Красота спасёт мир. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте